Forumplein

Wilt u een keycord kopen?

Home  >>  Cadeau en Relatiegeschenken  >>  Wilt u een keycord kopen?

Wij hebben een maand geleden een groot evenement bij ons in de stad gehouden en ik was toen verantwoordelijk voor de aansturing van het personeel. Wij hadden namelijk tijdens voorgaande jaren gemerkt dat de vrijwilligers alle kanten op gingen, maar niet naar waar wij ze graag wilden hebben. Dat was natuurlijk heel erg onhandig en wij hebben daarom bekeken hoe wij dit anders konden aanpakken. Wij hebben toen besloten dat wij de mensen iets herkenbaars wilden geven zodat bezoekers zagen dat het hier ging over mensen die voor ons werkten en dat de vrijwilligers zich ook duidelijk onderscheiden zagen worden van de bezoekers. Wij hebben toen besloten om een keycord voor iedere vrijwilliger aan te schaffen. Wanneer je namelijk iedere vrijwilliger een keycord geeft, dan weet je zeker dat deze persoon dat gewoon kan gaan dragen en dat hij of zij dan ook duidelijk herkenbaar is voor de gasten van ons evenement. Wij hebben daarom gekeken naar de mogelijkheden om een goed keycord te kunnen kopen. Het zou voor ons natuurlijk het mooist zijn wanneer wij een keycord konden kopen dat van hoge kwaliteit was en waar wij ook nog even iets op konden zetten zoals de naam van ons festival. Wij hebben daarom gekeken of wij bij ons in de buurt ergens een keycord konden laten maken. Dat bleek niet het geval te zijn. Het is namelijk zo dat wanneer je op zoek gaat bij ons naar een bedrijf dat voor jou een keycord kan maken, je al heel snel voor een dichte deur komt te staan. Vandaar dat ik een keer ben gaan kijken naar de mogelijkheden om via het internet een goede keycord te bestellen. Ik kan u zeggen dat ik uiteindelijk op de site van dereklameshop.nl gestuit ben. Deze site heeft heel veel interessante mogelijkheden en voor mij was het daarom ook prettig om even op de site van dit bedrijf te kijken. Als je een goed keycord wilt laten maken, dan kun je dat maar het beste doen via deze site omdat men hier namelijk kwaliteit aanbiedt. Ik vond het daarom ook prettig om te zien welk keycord je hier allemaal kunt krijgen. 

Dit keycord lieten wij ook nog bedrukken 

Toen wij eenmaal een mooi keycord hadden gevonden, ben ik meteen gaan kijken naar de mogelijkheid om het keycord te laten bedrukken. Ik heb uiteindelijk iets moois gezien en ik heb even geïnformeerd of dit misschien ook op het keycord gedrukt kon worden. Dat bleek geen enkele moeite te zijn en ik ben daarom blij dat ik dit bedrijf gevonden heb. Ik had niet verwacht dat ik hier voor zo weinig geld een mooi keycord kon vinden dat aan al mijn eisen voldoet. 

Wij zijn dik tevreden over dit bedrijf 

Wij zijn blij dat wij via de site van dereklameshop een keycord konden bestellen omdat wij hier voor een goede prijs geholpen zijn en wij onze bestelling snel in huis hadden. Kortom:

  • Wij zijn heel goed geholpen 
  • Wij hebben mooie keycords ontvangen 
  • Wij konden hier voor een heel goede prijs zaken doen 

Meer weten? Kijk dan ook nog even op dereklameshop.nl.                               


Comments are closed.