Forumplein

Wilt u valet parking op Schiphol?

Home  >>  Ondernemers en Particulieren  >>  Wilt u valet parking op Schiphol?

Op Schiphol zijn verschillende parkeer mogelijkheden om snel en veilig uw auto te parkeren terwijl u op vakantie bent. Zo kan u terecht in de verschillende autogarages maar tegenwoordig is er ook valet parking op Schiphol. Valet parking Schiphol is de snelste manier om uw auto te parkeren bij Schipholparkeren. Hierbij rijdt u naar de vertrekhal, overhandigt u de auto sleutels aan een chauffeur en kan u direct door naar de balie voor het inchecken. Wanneer u terug komt van de vakantie of de zakenreis en weer op Schiphol bent geland, staat de chauffeur alweer op u te wachten met uw auto. U krijgt de auto sleutels terug en kan gelijk naar huis rijden. Valet parking Schiphol is dus makkelijk, snel en niet duur. U heeft dus ook geen gedoe met het terug vinden van uw auto.

Mogelijkheden valet parking Schiphol

De valet parking Schiphol biedt verschillende mogelijkheden. De Schiphol P6 valet parking wordt verzorgd door Schiphol zelf. Om gebruik te maken van deze service rijdt u naar P6 op Schiphol en levert hier u sleutels in. De valet parking Schiphol is mogelijk vanaf drie dagen parkeren. Wilt u deze dienst niet gebruiken, dan kan u ook een parkeerplaats reserveren om P3 Schiphol of bij een andere aanbieder van lang parkeren.

Daarnaast is het ook mogelijk om valet parking te reserveren bij een van de alternatieve aanbieders, bijvoorbeeld parkfly.nl. Wanneer u hier reserveert is het de bedoeling dat u zelf met de auto naar de vertrekhal op Schiphol rijdt en vervolgens 15 minuten voor aankomst de chauffeur van de valet parking aanbieder belt. Na aankomst overhandigt u de sleutels aan de chauffeur en kan u zo doorlopen naar de vertrekbalie voor het inchecken. Wanneer u terug komt belt u de chauffeur die vervolgens voor u klaarstaat met uw auto bij de terminal.

Natuurlijk zijn er ook andere parkeer aanbieders:

  • Schiphol
  • Parkfly
  • Quick parking
  • Budget parking
  • A4-parking
  • Totale care parking
  • 247Parking
  • Mobypark
  • Qpark

Er zijn nog vele andere mogelijke aanbieders beschikbaar. Deze aanbieders bieden niet altijd dezelfde service als het valet parking. 

Tarieven valet parking Schiphol

De tarieven voor valet parking Schiphol liggen hoger dan wanneer u de auto zelf parkeert bij een van de parkeerterreinen op of rondom Schiphol. Dit is logisch omdat voor valet parking meer personeel nodig is, de auto wordt namelijk in ontvangst genomen, goed gecontroleerd en geparkeerd op het parkeerterrein. Bij terugkomst wordt de auto voor u voorgereden wat ook personeel vraagt. Bij een lager tarief is deze service dan ook niet mogelijk. De tarieven voor valet parking Schiphol zijn wisselend en afhankelijk van het seizoen en daarmee ook de beschikbaarheid van de parkeerplaatsen. Het is zo dat bij grote drukte in de zomerperiode, de tarieven vele male hoger liggen dan gebruikelijk. Het is dan verstandig om de parkeeraanbieders goed met elkaar te vergelijken. Zo kunnen de prijzen variëren van 50 tot over de 100 euro.

Dus voordat u besluit uw auto te parkeren op Schiphol, neem dan eerst even een kijkje op de website. Zo kan u vooraf bepalen waar u wilt parkeren en voor welke prijs en kan u gemakkelijk online een plek reserveren. Dit zorgt ervoor dat u minder rondjes aan het rijden bent en dus ook minder stres en drukte ervaart. Lees meer…


Comments are closed.