Forumplein

Magazijnstellingen kopen voor ons magazijn

Home  >>  Bedrijven en Bedrijfsleven  >>  Magazijnstellingen kopen voor ons magazijn

Ik werk in het magazijn van een kleine retailer en nam de taak op mij om het magazijn beter te organiseren. Het bedrijf is de afgelopen jaren snel gegroeid, maar er was nooit goed nagedacht over de organisatie van het magazijn. Hierdoor stonden veel producten door elkaar in het magazijn en wist niet iedereen waar alles stond. Het leek mij verstandig om het magazijn beter in te delen en meer structuur aan te brengen en gemakkelijk was mijn baas het met mij eens. Bij Multi Ratio hebben wij magazijnstellingen gekocht, waardoor wij onze ruimte beter kunnen gebruiken en meer overzicht hebben. Ik werk ruim drie jaar voor dit bedrijf en door de snelle groei de afgelopen jaren, waren een aantal zaken niet goed geregeld. Er zijn veel nieuwe mensen aangenomen en veel processen aangepast, maar er is nog veel werk te doen. Door de groei van het bedrijf is het veel drukker geworden in het magazijn en het grootste gedeelte wordt nu gebruikt. De veranderingen vonden echter zo snel plaats, dat er nooit goed nagedacht werd over de organisatie in het magazijn. Pallets met producten werden vaak niet op de goede plaats gezet en producten werden niet altijd gemakkelijk gevonden. Ik stoorde mij hier erg aan en stelde voor om het magazijn opnieuw in te delen. Bovendien konden wij met magazijnstellingen veel ruimte besparen en meer producten kwijt in het magazijn. Ik vertelde mijn baas over mijn ideeën en hij vond het een goed idee. Samen maakten wij een plan voor de nieuwe indeling en bespraken dit met het team. Gelukkig stond iedereen open voor de ideeën en wilde iedereen meehelpen om de aanpassingen te laten slagen.

Magazijnstellingen gekocht bij Multi Ratio

Ik ging op zoek naar een bedrijf waar wij voordelig magazijnstellingen konden kopen en kwam al snel uit bij Multi Ratio. Dit bedrijf is gespecialiseerd in kantoormeubilair en magazijninrichting en heeft een groot assortiment aan producten beschikbaar. Ik nam contact op met dit bedrijf om onze situatie te bespreken en werd erg goed geholpen. Een van hun adviseurs gaf ons persoonlijk advies over welke magazijnstellingen wij het beste konden gebruiken en gaf ons veel goede tips. Er werd goed rekeningen gehouden met onze situatie en mogelijkheden. Het was mogelijk om gebruikte magazijnstellingen te kopen, maar wij besloten om voordelig nieuwe stellingen te kopen. Door het advies wisten wij precies hoeveel stellingen wij nodig hadden. 

Meer rust en organisatie in het magazijn

Door het plaatsen van de nieuwe magazijnstellingen hebben wij meer rust en organisatie in ons magazijn. De medewerkers kunnen de producten gemakkelijker vinden en er worden minder fouten gemaakt. Met de stellingen hebben wij meer ruimte over in het magazijn en kunnen hierdoor de aankomende jaren door blijven groeien. De magazijnstellingen zijn erg sterk en waren snel en gemakkelijk te monteren. Wij raden MultiRatio.nl aan voor het kopen van stellingen voor het magazijn.

  • Dit bedrijf is gespecialiseerd in kantoormeubilair en magazijninrichting
  • Een van hun adviseurs gaf ons persoonlijk advies
  • Wij konden de stellingen voordelig kopen
  • Wij hebben ons magazijn nu beter georganiseerd
  • Het monteren van de stellingen was snel en gemakkelijk    

Comments are closed.