Forumplein

Wij geven rijles aan mensen met autisme

Home  >>  Cursus en Opleidingen  >>  Wij geven rijles aan mensen met autisme

Heeft u autisme of een aan autisme verwante contactstoornis? Dan is het misschien niet altijd even eenvoudig om een rijschool te vinden die rekening houdt met uw specifieke karaktereigenschappen. Wij van RijschoolWietse.nl zijn gespecialiseerd in het geven van rijles aan mensen met autisme. Wij hebben in de loop der jaren al heel veel mensen met deze aandoening aan een rijbewijs geholpen. Het toverwoord in onze lessen is altijd: duidelijkheid. Wij snappen namelijk dat wanneer wij rijles aan mensen met autisme geven, dat wij duidelijke instructies moeten geven. Iemand heeft er namelijk niets aan om onduidelijke aanwijzingen te krijgen. Wij willen u daarom ook graag vragen om een keer naar onze site te komen kijken. Hier vindt u namelijk een aantal verhalen van mensen die bij ons lessen hebben genomen. Omdat wij al heel lang rijles aan mensen met autisme geven, weten wij vaak precies wat de struikelblokken zijn en wat er moet gedaan worden om het voor u duidelijk en overzichtelijk te houden. Uiteraard zullen wij u ook laten zien hoe u zelf een beetje orde kunt scheppen. Het is namelijk niet altijd voorspelbaar en duidelijk wat er in het verkeer gebeurt en daar moet u ook mee om kunnen gaan. Vandaar dat wij u weliswaar tijdens de lessen zoveel mogelijk duidelijke instructies zullen geven, maar wij zullen er ook bij stilstaan wat u zelf kunt doen om het aantal prikkels een beetje te verminderen. Wij hebben gemerkt dat wij hier heel goed in zijn geworden vanwege het feit dat wij al heel lang rijles aan mensen met autisme geven. Wij krijgen altijd heel positieve reacties van onze cursisten en wij hopen daarom ook dat wij u ook snel een keer in onze leswagen zouden mogen verwelkomen. Wij bieden u graag een pakket op maat en zullen alle tijd nemen om u te leren hoe u zich op de weg zou moeten begeven. Bij ons heeft u altijd de zekerheid dat u leer hoe u veilig de weg op kunt gaan en, belangrijker nog, hoe u ook weer veilig thuis kunt komen.

Rijles voor mensen met autisme: duidelijkheid is belangrijk!

Wanneer wij rijles aan mensen met autisme geven, zorgen wij er altijd voor dat wij u niet zullen belasten met onduidelijke instructies. Wij zullen u niet vragen om iets te doen wat niet logisch klinkt in uw oren. Wij snappen namelijk heel goed dat u van slag raakt wanneer u tegenstrijdige instructies te horen krijgt. Wij communiceren daarom altijd zo helder mogelijk en wij hopen dat u hier ontspannen van zult worden. Mocht u graag een keer een proefles bij ons willen komen aanvragen, dan is dat natuurlijk altijd mogelijk. Wij ontvangen u graag in onze lesauto en dan zullen wij eerst in een heel rustig gebied een beetje rustig rond gaan rijden. Wij hopen daarom ook dat u voor ons wilt kiezen wanneer u op zoek bent naar iemand die rijles geeft aan mensen met autisme. Wij weten waar u naar op zoek bent en wij hopen daarom ook dat u bij ons lessen zou willen komen volgen.

Ook voor uw motorrijbewijs bent u bij ons aan het juiste adres

Wilt u graag een motorrijbewijs halen? Dat kan! Wij heten u ook dan van harte welkom om bij ons lessen te komen volgen. Wij bieden u:

  • een lessenpakket inclusief het uiteindelijke examen aan
  • de mogelijkheid om in alle rust lessen bij ons te komen nemen
  • de duidelijkheid waar u behoefte aan heeft

Kijk vandaag nog even op onze site RijschoolWietse.nl voor meer informatie.


Comments are closed.