Forumplein

Java vacature

Home  >>  Bedrijven en Bedrijfsleven  >>  Java vacature

Heeft uw bedrijf een Java vacature en wilt u dat deze snel gevuld wordt? Kijk dan niet verder dan Java Professionals. Wij zijn een zeer ervaren recruitment bureau dat voor u op zoek gaat naar de beste professionals om uw Java vacature mee te vullen. Of het nu gaat om een senior positie of juist een instapbaan, wij zoeken voor u de juiste Java ontwikkelaar die bij uw Java vacature past. Daarnaast denken wij ook mee en kunnen wij u begeleiden in verschillende ontwikkelprocessen, doordat wij ons altijd op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen. Zo kunnen we u bijvoorbeeld adviseren hoe in te spelen op betaalde ontwikkelingen en hoe een nieuwe werknemer u hierbij kan helpen.

Hoe vullen wij een Java vacature?

Wij hebben eenvoudig zes stappen systeem waarmee wij u een werknemer voor u kunnen vinden, namelijk:

  • Aanmelden
  • Heldere afspraken
  • Kennismaking
  • Werving
  • Sollicitatierondes
  • Aannemen van nieuwe werknemer

De eerste stap is het daadwerkelijk aanmelden van uw bedrijf bij Java Professionals. Dat kan geheel vrijblijvend via onze website of door te bellen. Een van onze recruitment professionals staat u dan graag te woord en legt uit wat wij voor u kunnen beteken. Besluit u met ons in zee te gaan dan is het belangrijk om heldere afspraken te maken. Samen met u zetten we op papier waar u naar op zoek bent en aan welke eisen de kandidaat moet voldoen. Ook voorkomen we ze onduidelijkheden en weet u precies wat u van ons kunt verwachten. Hierbij is het goed om te weten dat Java Professionals altijd volgens een ‘no cure no pay’ werkt, wat betekent dat u pas betaald als wij daadwerkelijk iemand gevonden hebben die bij uw Java vacature past en u diegene heeft aangenomen.

Het zoeken van een geschikte kandidaat voor uw Java vacature

Besluit u ons een kandidaat te laten zoeken voor uw Java vacature dan komen wij graag een keer bij u langs om kennis te maken. Op deze manier weten we precies waar uw kandidaat allemaal aan moet voldoen en kunnen we samen een jobspecificatie opstellen. En doordat onze recruitment professionals zeer ervaren zijn met Java en op de hoogte van de laatste ontwikkelingen kunt u ons ook een hele technische opdracht meegeven. Op deze manier kunnen wij garanderen dat we een kandidaat kunnen vinden die ook daadwerkelijk bij uw bedrijf past en de nodige vaardigheden en certificaten bezit die u nodig heeft. Daarnaast is het voor ons belangrijk om een goed beeld te krijgen van uw bedrijf, zodat we ook kandidaten kunnen vinden die goed bij uw bedrijf passen. Aan de hand van de jobspecificatie die we opstellen en de indrukken die wij hebben van uw bedrijf gaan wij dan over op werving. Hiervoor hebben wij de beschikking over onze eigen database, waar meer dan 5000 Java professionals in geregistreerd staan. Daarnaast kunnen wij een uitgebreid Java netwerk aanspreken en zoeken we uiteraard ook online naar kandidaten. Hiervoor maken we bijvoorbeeld gebruik LinkedIn en van jobboards, zoals Monsterboard of Vacaturebank. Hiermee kunnen we een zo breed mogelijke zoekopdracht uitvoeren, zodat we zeker weten dat we de perfecte kandidaat voor u kunnen vinden. En uiteraard wordt u tijdens dit zoekproces regelmatig op de hoogte gehouden. En hebben we dan aantal kandidaten gevonden dan gaan we aan de slag met sollicatiegesprekken en screening. Dat betekent dat wij zelf eerst de kandidaat goed doorlichten en dan pas bij u aanbieden, zodat we zeker weten dat we de juiste kandidaat aanbieden. Hierna kunt u zelf beslissen of deze kandidaat ook daadwerkelijk bij uw Java vacature past en kunt u overgaan tot het aannemen van uw nieuwe collega! Kijk snel op Java-Professionals.nl!


Comments are closed.