Forumplein

Warme fleece sjaal

Home  >>  Kinderen en Speelgoed  >>  Warme fleece sjaal

stoerekindjes-regenkleding - Fleece sjaalAls ouders wil je natuurlijk graag dat jouw kindje altijd goed beschermd is tegen het weer. Of het nu koud is, het regent of er een hittegolf is, bescherming van jouw kroost is altijd belangrijk. Daarom is het belangrijk om diverse kledingstukken in de kast te hebben die hierbij kunnen helpen, zoals een fleece sjaal, UV kleding, regenkleding en paraplu’s. Dan heb je voor iedere weersituatie de juiste dingen in huis om jouw kind goed hiertegen te kunnen beschermen. Waarom zou je nu voor de koude dagen kiezen voor een fleece sjaal en niet voor een die gemaakt is van een ander soort materiaal? Wol of katoen bieden immers ook prima warmte? Een reden om voor fleece te kiezen, is in de eerste plaats natuurlijk dat dit niet kriebelt. Het is een materiaal dat fijn aanvoelt aan de huid en wat daardoor ook graag door kinderen gedragen wordt. Daarnaast is het een dicht materiaal, in tegenstelling tot bijvoorbeeld gebreide sjaals kan er nergens wind doorheen waaien. En een andere zeer goede reden om juist voor een fleece sjaal te kiezen, is dat deze eenvoudig schoon te maken is. Dat is natuurlijk wel fijn, je kunt de sjaals van de kinderen dan rustig in de wasmachine gooien en zo hebben zij altijd een schoon exemplaar om.

Fleece sjaal in veel modellen

Een ander groot pluspunt van de fleece sjaal is dat deze verkrijgbaar is in verschillende modellen. Zo kun je een model kiezen dat jij het handigst vindt voor jouw kind. Welke opties heb je? In de eerste plaats is er natuurlijk het gewone model, de lange, smalle variant. De nieuwste exemplaren beschikken vaak over een handige lus aan het ene uiteinde, waar het andere uiteinde doorgehaald kan worden. Zo hoef je niet te knopen om er toch voor te zorgen dat alles mooi strak zit en de sjaal goede bescherming tegen wind en kou biedt. Een andere optie is de fleece sjaal in een driehoek model. De onderste punt van de driehoek kun je aan de voorkant doen, waardoor de borst goed beschermd is. Deze exemplaren beschikken vaak over klittenband, zodat ze andere twee punten gemakkelijk aan elkaar te maken zijn en eenvoudig weer losgemaakt kunnen worden. Een laatste optie is het colmodel. Dit is in feite een brede band die helemaal rondloopt en die je gewoon over het hoofd van je kind trekt. Voordeel is dat een dergelijke fleece sjaal een goed sluitende bescherming biedt, maar het heeft als nadeel dat niet ieder kindje het fijn vindt om een col over het hoofd te moeten trekken. Bovendien kan het er ook al snel voor zorgen dat het haar uit model gaat bij het aan- en uittrekken.

Stoere Kindjes

Als je een fleece sjaal wilt kopen, dan kun je dus kiezen voor:

  • een standaard sjaal model
  • een driehoek
  • een col

Bij Stoere Kindjes vind je al deze drie varianten en bovendien leveren zij deze ook nog eens in verschillende kleuren. Dat stelt je in staat om niet alleen een model, maar ook een kleur van jouw voorkeur te kiezen. Zo kun je er dus gemakkelijk voor zorgen dat de fleece sjaal wat kleur betreft goed bij de winterjas past en het een mooi geheel vormt. Bij Stoere kindjes kun je bovendien niet alleen maar leuke en handige sjaals vinden, zij bieden bijvoorbeeld ook goede regenkleding en leuke kinderparaplu’s. En ook voor handschoenen en wanten kun je natuurlijk bij hen terecht, want ook de handen wil je graag tegen kou beschermen. Voor een warme fleece sjaal, mooie handschoenen, leuke kinderparaplu’s of goede kinderregenkleding is Stoere Kindjes echt de beste webshop.


Comments are closed.