Forumplein

Op vakantie door een autobedrijf bij wijk bij duurstede

Home  >>  Auto's en Motoren  >>  Op vakantie door een autobedrijf bij wijk bij duurstede

Eindelijk was het dan zover, de zomer was aangebroken. Maanden had ik er naartoe geleefd en eindelijk kon het gaan beginnen. Ik ben geen liefhebber van de winter en kan helemaal niet tegen de kou. Als de kortste dag van het jaar is geweest ben ik bijna al aan het aftellen voor de zomer. Elk jaar gaan we met de caravan het land door en soms gaan we ook de grens over naar België, Frankrijk of Duitsland. Vrienden van ons hebben vorig jaar een hotel geopend in Frankrijk, maar ik vind het een grote stap om daarheen te gaan. Ik zit niet graag lang in de auto en ik vind het heerlijk de tent op te zetten. Het liefst ga ik naar een camping in de buurt van Imminkhuizen vanwege de mooie omgeving. Je kunt er goed fietsen en ook voor de kinderen is er genoeg te doen. Ook dit jaar ging we weer naar Imminkhuizen en vroeg in de ochtend reden we weg. Al na een half uur hoorde we wat gerammel in de motor en voordat we het wisten stonden we langs de kant van de weg.

Geen problemen meer door het autobedrijf bij wijk bij duurstede

De kinderen dachten dat de hele vakantie niet door zou gaan, maar ik ging direct naar de website van autobedrijfsimminkhuizen.nl. Binnen de kortste keren stond het autobedrijf in wijk bij duurstede op de stoep, of langs de weg moet ik eigenlijk zeggen. Super snel was het autobedrijf in wijk bij duurstede en de auto was binnen een kwartier alweer aan de praat. Iedereen was blij en de vakantie kon nu eindelijk echt beginnen. Later op de camping sprak ik mensen die ook problemen met hun auto hebben gehad in de buurt van Culemborg. Ik vertelde hen dat een autobedrijf in wijk bij duurstede zo geregeld was. Wellicht was dit ook iets voor hen en ik verwees hen door naar de website van autobedrijfimminkhuizen.nl. Op de website worden verschillende diensten aangeboden, zoals:

  • Occasions
  • Auto onderhoud
  • Auto reparatie

Ze zijn erg vriendelijk en de service was perfect. Toen ik nog meer mensen op de camping sprak merkte ik dat, heel toevallig, veel anderen ook autopech hebben gehad in de buurt van Culemborg. Iedereen was verbaasd en verrast te horen dat een autobedrijf in wijk bij duurstede zo snel gearriveerd kon zijn. Ik vond het in eerste instantie de normaalste zaak van de wereld dat een autobedrijf in wijk bij duurstede snel kan zijn, maar dat bleek toch niet het geval. Binnen de kortste keren had ik de hele camping geïnformeerd en een goede reclame gemaakt voor Autobedrijf Imminkhuizen.

Een vakantie zonder zorgen

Iedereen wil zonder problemen op vakantie gaan. Het is vaak al druk genoeg en eindelijk heb je een weekje rust. Als een auto dan niet meewerkt of er zijn andere problemen dat kom je eigenlijk niet goed tot rust. Toen onze auto kapot ging en autobedrijf in wijk bij duurstede ons kon helpen, viel er een last van ons af. Omdat zij zo snel te werk gingen, konden wij binnen een mum van tijd weer de weg op en onze vakantie voortzetten. Of het geluk was dat een autobedrijf in wijk bij duurstede snel aanwezig was, weet ik niet, maar we waren er in ieder geval erg blij mee. Ook is het een les voor volgend jaar. Het is belangrijk je auto goed te checken voordat je op vakantie gaat, want niemand wil met pech langs de weg staan. Goed voorbereid is het halve werk en het mooiste is een vakantie zonder zorgen.


Comments are closed.