Forumplein

Kies de juiste alarmsystemen uit voor uw huis

Home  >>  Bedrijven en Bedrijfsleven  >>  Kies de juiste alarmsystemen uit voor uw huis

credexalarmsystems - AlarmsystemenInbraak en diefstal zijn vreselijke gebeurtenissen voor ieder gezin. Of u nu een student bent die in een kleine kamer woont of een zakenman in zijn villa, als er kostbare spullen worden ontnomen dan is dat voor iedereen even erg. Daarom verkopen wij alarmsystemen van het gerenommeerde topmerk Jablotron. Met deze alarmsystemen kunt u uw huis, kamer, appartement, villa en bedrijfspand beveiligen zoals u dat wilt. Want alarmsystemen bestaan uit diverse slimme vormen van elektronica. Zo kunt u bijvoorbeeld beveiligingscamera’s ophangen. Maar wist u dat er zowel camera’s zijn die in kleur opnemen als in zwartwit? En dat de ene camera een veel hogere resolutie heeft dan een ander? En dan zijn er camera’s die kunnen draaien en zelfs neppe camera’s die mensen enkel ophangen ter afschrikking. En dit is slechts een vorm van elektronica waaruit onze alarmsystemen bestaan. U hebt heel wat uit te zoeken als u voor onze alarmsystemen kiest. Want wilt u een alarm dat afgaat rondom en in uw huis? Of hebt u liever een stil alarm? Dan gaat er direct bij onraad een melding naar de landelijke meldkamer en staat de politie al snel bij u voor de deur. En hoeveel sensoren wilt u in uw huis en tuin plaatsen? Om u te helpen hebben we op de website een uitgebreide beschrijving geplaatst van alle alarmsystemen in onze catalogus. Het is handig om eens wat video’s te bekijken. In de video’s op onze site wordt stap voor stap uitgelegd hoe onze alarmsystemen werken en wat de onderlinge verschillen tussen deze alarmsystemen zijn.

Met onze alarmsystemen kunt u ook winkels en kantoren beveiligen

Wat kunt u zoal van onze service verwachten als u een van onze alarmsystemen gaat kopen? We hebben de belangrijkste voordelen hieronder op een rijtje gezet:

U leest het, er zijn heel wat redenen om met ons in zee te gaan! Hebt u wel belang bij een alarm rond uw huis? Vraag dan een offerte aan. Geeft u bijvoorbeeld aan wat uw budget is en wat de oppervlakte is van uw huis. Gaat het om een kantoor of bedrijfspand met een magazijn? Dan hebt u geheel andere alarmen nodig. We zoeken dit graag voor u uit en laten u weten wat dit ongeveer gaat kosten. Vervolgens is het aan u om een keuze te maken en om te bekijken op welke manier u dit wilt aanpakken.

Weet u niet welke geschikt is? Bel of stuur ons een e-mail

U kunt namelijk op drie manieren uw alarm laten installeren. Bent u een ware doe-het-zelver? Dan kunt u dit helemaal zelf doen. Misschien het u hulp van een vriend of familielid en hebt u dit in een weekend voor elkaar. Maar als u twee linkerhanden hebt dan kunt u dit maar beter uitbesteden aan ons. Onze monteurs helpen u graag met het installeren van uw nieuwe alarmsysteem. Gaat het om een bedrijfspand met een verzekeringseis? Dan installeren we uw systeem volgens de officiële richtlijnen en krijgt u nadien een certificaat voor uw verzekeringsmaatschappij.


Comments are closed.