Forumplein

Vaccinaties Thailand. Alles wat u erover moet weten

Home  >>  Vakantie en Recreatie  >>  Vaccinaties Thailand. Alles wat u erover moet weten

thuisvaccinatie - vaccinaties thailandAls u over een poosje op reis gaat naar Zuidoost-Azië, dan is het goed om te weten dat u diverse inentingen nodig heeft. Voor elke regio zijn er verschillende vaccinaties. Thailand kent verscheidene ziektes die een gevaar kunnen vormen voor onze gezondheid. En daarom is het ook zo goed dat u dit kunt voorkomen door middel van vaccinaties. Thailand vraagt om een inenting tegen DTP, eentje tegen Hepatitis A en mogelijk een BMR-vaccinatie. Deze laatste is enkel nodig wanneer u zelf geen mazelen heeft gehad en hier ook in het verleden niet tegen bent ingeënt. Mocht u zich hierover niets herinneren, dan kunt u altijd even uw huisarts benaderen om u hierover meer informatie te verschaffen. Daarnaast zijn er nog een aantal aanvullende vaccinaties. Thailand is namelijk een risicogebied voor

  • Buiktyfus
  • Hepatitis B
  • Rabiës
  • Tuberculose
  • En Japanse encefalitis

Het is niet verplicht om deze vaccinaties voor Thailand te nemen, maar het kan wel geadviseerd worden in sommige gevallen. Als u hier meer over wilt weten, dan raden wij u zeker aan om even een kijkje te nemen op onze website. Dit is thuisvaccinatie.nl. Als u hierheen surft, dan ziet u niet alleen meteen een handig overzicht van alle verplichte en aanbevolen inentingen voor uw reis, maar ook wat wij verder nog voor u kunnen betekenen. En hierover vertellen wij u ook graag meer in de volgende alinea!

Thuis opteren voor vaccinaties. Thailand behoort tot de mogelijkheden

Als u op zoek bent naar vaccinaties voor Thailand, maar hier liever de deur niet voor uit wilt gaan, dan is het heel goed dat wij u op dit moment even treffen. In de vorige alinea hebt u inmiddels al meer kunnen lezen over de verschillende vaccinaties. Thailand kent nogal een lijstje met veel voorkomende ziektegevaren. In deze alinea leggen wij u graag even wat meer uit over onze organisatie Thuisvaccinatie. De naam zegt het al: u kunt zich dankzij ons thuis laten vaccineren voordat u op reis gaat. En wie wil dat nou niet?

  • Ten eerste hoeft u dan niet op pad te gaan voor de inentingen
  • Ten tweede krijgt u ze in een vertrouwde omgeving, namelijk uw eigen huis
  • Ten derde wordt u altijd gevaccineerd door erkende artsen
  • Ten vierde kunt u bij ons een afspraak maken in het weekend en ’s avonds.

Al met al heeft u geen enkele reden meer om niet voor Thuisvaccinatie te kiezen. Vooral voor mensen met een drukke baan en/of kinderen is dit een ideale uitkomst! Twijfel daarom ook niet langer en hak vandaag nog de knoop door om ook voor ons te kiezen. Wij hopen u in ieder geval binnenkort al te mogen begroeten op thuisvaccinatie.nl voor de vaccinaties voor Thailand. Regel het op tijd!

Een uitgebreid antwoord op al uw vragen

Wij kunnen het ons als geen ander voorstellen dat u nog een paar vragen heeft over thuisvaccinatie. En daarom maken wij even van deze gelegenheid gebruik om de meest belangrijke te beantwoorden. Veel mensen denken dat het zich thuis laten vaccineren erg veel kosten met zich mee kan brengen. Gelukkig is dit bij Thuisvaccinatie niet het geval. Wij hanteren dezelfde tarieven als er bij de GGD gehanteerd worden, dus om de prijs hoeft u het niet te laten. Heeft u verder nog een vraag? Surf snel naar onze site of neem even contact met ons op. U kunt dit doen door een mailtje te sturen, met daarin uw vraag over vaccinaties voor Thailand. Ook kunt u even bellen of gelijk al een afspraak maken via onze website.


Comments are closed.