Forumplein

Infraroodpanelen zijn een duurzaam alternatief voor de cv

Home  >>  Woning en Tuin  >>  Infraroodpanelen zijn een duurzaam alternatief voor de cv

Hebt u weleens gehoord van infraroodpanelen? Dit is de manier om uw huis op elke plek lekker warm te krijgen. Dankzij infraroodpanelen zal de warmte namelijk elke hoek en kier bereiken. En als u het combineert met vloerverwarming, dan hebt u nooit meer koude voeten. Het wordt zelfs mogelijk om in de winter op blote voeten in uw huis rond te lopen. Klinkt u dat als muziek in uw oren? Neemt u dan eens contact met ons op. Kijk maar eens op onze website en laat u overtuigen door ons grote aanbod: infraroodpanelen-parkstad.nl. We zijn gespecialiseerd in de verkoop en installatie van deze panelen. Maar in principe kunt u dat laatste ook prima zelf doen. Het zijn grote vierkante tegels die u aan uw wand kunt ophangen. In tegenstelling tot die leuke monotone radiatoren kunt u de infraroodpanelen kopen met gezellige dessins. Men zal aangenaam verrast zijn als ze de infraroodpanelen in uw huiskamer zien hangen. Het komt zelfs vaak voor dat men niet eens door heeft dat dit warmteschilden zijn. Gelukkig kunt u deze panelen eenvoudig schoonmaken en zal u uw handen niet verbranden als u ze aanraakt. Ze hangen op ooghoogte en dat heeft als voordeel dat er meer plek op de grond overblijft zodat u uw kasten en lampen beter kunt indelen.

Wilt u van uw lelijke radiatoren af? Kies dan voor infraroodpanelen

Radiatoren zijn aangesloten op uw centrale verwarming. De cv zorgt voor warm water in uw huis en werkt op basis van gas en elektriciteit. Ook gaat er veel schoon water verloren omdat het enkel wordt gebruikt ter opwarming van uw huis. Infraroodpanelen zijn veel duurzamer. Ten eerste hebt u geen gas en water nodig. En ten tweede gebruiken ze slechts een fractie stroom ten opzichte van het stroomverbruik van een cv. Uiteraard zult u nog steeds een cv nodig hebben maar dan enkel voor warm water in de douche, keuken en andere plekken waar u een wastafel hebt staan in huis. Ook al kan het aanschaffen van infraroodpanelen een hele investering zijn, u bent op de lange termijn absoluut geen dief van uw eigen portemonnee. In tegendeel, u gaat er zelfs financieel op vooruit. Het aanschaffen van infraroodpanelen heeft dus diverse voordelen:

  • U bespaart op diverse onkosten.
  • U hebt meer ruimte in huis en het oogt veel mooier dan verwarmingen.
  • En u doet iets goeds voor het milieu want het verbruik van allerlei energiebronnen neemt behoorlijk af.

Benieuwd naar de kosten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan

Misschien hebt u groene stroom of produceert u zonne-energie op uw dak. Sluit deze bronnen dan aan op de infraroodpanelen want dan bent u zo duurzaam mogelijk. Bent u benieuwd naar de prijzen van deze infraroodpanelen? Kijk dan op onze website en vraag een offerte aan door het digitale contactformulier in te vullen. Wilt u al onze producten eens in het echt bekijken? Komt u dan langs bij onze showroom in Heerlen. Het is wel noodzakelijk dat u dan van te voren even een afspraak maakt. U kunt de panelen vervolgens direct meenemen. U kunt ze eenvoudig bevestigen aan uw muren en aan uw stroomvoorziening aansluiten. Het is te gebruiken als bijverwarming. Dat wil zeggen dat u grote delen van uw huis zoals de slaapkamer en woonkamer wel blijft verwarmen door middel van uw centrale verwarming. Maar dat u in het toilet en de badkamer deze panelen gaat gebruiken. En mocht het erg goed bevallen dan kunt u in een later stadium altijd nog beslissen om uw hele huis vol te hangen met deze innovatie.


Comments are closed.