Forumplein

De beste e liquid vind je natuurlijk op het wereld wijde web

Home  >>  Mens en Gezondheid  >>  De beste e liquid vind je natuurlijk op het wereld wijde web

Roken is voor veel mensen een noodzakelijk kwaad. Ze weten dat het slecht voor ze is, en ze willen ook wel stoppen, maar ze kunnen het niet. Diep in het binnenste van hun ziel willen ze het misschien ook wel niet en dat kan er natuurlijk voor zorgen dat ze ook niet kunnen stoppen. Je moet immers 100% overtuigd zijn dat je wilt stoppen. Daarom is het vaak een schokkende ervaring zoals de diagnose van longkanker die mensen wakker schudt. Pas na een dergelijke ervaring willen ze echt stoppen. Het is niet verwonderlijk dat mensen niet echt willen stoppen, want roken geeft hun juist de illusie van een pleziertje. Wat mensen vaak niet weten is dat roken het gevoel van stress veroorzaakt dat ze vervolgens met roken willen verminderen. Als je rookt dan creëer je namelijk een behoefte naar nicotine. Als je die behoefte niet tijdig bevredigt, dan ervaar je stress. Door te roken verminder je die stress. Mensen willen daarom niet stoppen, omdat het roken zo lekker de stress vermindert. Het helpt ze om rustig te worden en het kalmeert. Punt is natuurlijk dat ze niet gekalmeerd hoeven te worden wanneer ze niet roken, omdat er dan überhaupt geen stress plaatsvindt. Hetzelfde idee vind je bij koffie. Door gewend te raken aan cafeïne om wakker te worden voel je je altijd moe als je geen cafeïne binnenkrijgt. Maar als je überhaupt geen cafeïne zou nuttigen, dan zou je ook niet vermoeid zijn zonder koffie. Daarom kunnen mensen simpelweg niet zonder koffie en willen ze ook niet zonder, want ze denken dat ze zonder altijd moe zullen zijn. Zo denken rokers dat ze veel meer stress zullen hebben als ze stoppen met roken. Dit is natuurlijk ook zo, want het lichaam moet zich aanpassen aan de nieuwe situatie. Dit heeft afkicken. Zodra je door de afkickperiode heen bent, zal je je niet meer moe voelen en zal je geen stress meer voelen. Je moet dus alleen even die afkickperiode door zien te komen. Wat roken betreft kun je gebruik maken van de elektronische sigaret. Je blijft dus roken en je blijft nicotine binnen krijgen, maar in veel mindere hoeveelheden. Zo kun je rustig toewerken naar een rookvrij bestaan. Dat kan ook nog eens heel goedkoop, want de beste e liquid is niet duur. En deze e liquid heb je natuurlijk nodig bij het roken van de elektronische sigaret.

De beste e liquid vind je op nieuwesigaret.nl

Nieuwesigaret.nl heeft het grote voordeel dat je zelf kunt kiezen welke e liquid je wilt bestellen, want het assortiment is groot. Maar daarnaast heb je ook nog eens de optie om je eigen e liquid te maken. Dus je kunt zelf de beste e liquid creëren. Niet alleen is dat erg leuk, maar natuurlijk ook goedkoper dan wanneer je de beste e liquid kant-en-klaar bestelt. Maar de keuze is aan jezelf. Wil je gewoon snel de beste e liquid in huis, dan bestel je deze via de site. Wil je zelf aan de slag? Dan bestel je de ingrediënten om zelf de beste e liquid te maken.

Het assortiment van nieuwesigaret.nl

Als je zelf wilt proberen om de beste e liquid te maken, dan kun je via de site verschillende artikelen bestellen om je daarbij te helpen. Hierbij kun je denken aan:

  • Flesjes voor e liquid
  • Liquid Aroma’s van TPA
  • PG VG
  • E liquid Nicotine Basis

Dus als je in de stemming bent om zelf de beste e liquid te brouwen, dan ben je bij nieuwesigaret.nl zeker aan het juiste adres.


Comments are closed.