Forumplein

Nieuwsgierig naar het noorderlicht? Boek dan een noorderlicht vakantie

Home  >>  Vakantie en Recreatie  >>  Nieuwsgierig naar het noorderlicht? Boek dan een noorderlicht vakantie

De aarde beschikt overeen paar fenomenen die je gezien moet hebben. Hierbij kun je denken aan:

  • De Pyramides in Egypte
  • De Grand Canyon in de Verenigde Staten
  • De overblijfselen van de Maya cultuur in Midden Amerika
  • Het Noorderlicht in het verre noorden van de planeet

Als Europeaan zijn de Pyramides en het Noorderlicht natuurlijk het dichtste bij. Als je niet van kou houdt, dan kun je het noorderlicht misschien beter laten schieten en voor de Pyramides kiezen. Aan de andere kant is het wel zo dat Egypte niet het meest veilige land is op dit moment. Daarnaast is de kou een klein ding om te trotseren als het betekent dat je oog in oog kunt komen te staan met het magische noorderlicht. Al ben je nog zo koud, op het moment dat je in contact komt met het noorderlicht, dan vergeet je de kou, je vergeet jezelf en de wereld om je heen, want dat is het indrukwekkende effect dat het noorderlicht kan hebben op de ziel van een mens. Het is niet voor niets dat ongelovigen vaak als gelovige terugkomen na het zien van het noorderlicht. Het idee is natuurlijk dat zoiets moois niet zomaar kan ontstaan. Wat je geloof ook moge zijn, wat als een paal boven water staat is dat het noorderlicht zeker de moeite waard is. Boek daarom vandaag nog een noorderlicht vakantie. Pas wel op, want het is niet verstandig om morgen te vertrekken. De kans om het noorderlicht ook echt te zien is tijdens de wintermaanden. Je wilt er dus niet naar toe gaan als het nog midden september is. De kansen nemen alleen maar toe als het kouder wordt. De perfecte tijd voor een noorderlicht vakantie is dan ook in de winter tussen november en februari. Je kunt echter nu alvast een noorderlicht vakantie boeken via xplorethenorth.nl, zodat je nog volop keuze hebt uit één van de vele aantrekkelijke lodges waar je kunt verblijven tijdens de Noorderlicht vakantie.

Boek een noorderlicht vakantie via xplorethenorth.nl

Als je een noorderlicht vakantie wilt boeken, dan kun je dat het beste doen via een organisatie die specifiek is gericht op het organiseren van reizen richting Lapland. Xplorethenorth.nl is opgericht door een persoon die zelf geraakt werd door het noorderlicht en het werd zijn passie om het noorderlicht te delen met andere mensen. Als je dus een noorderlicht vakantie boekt via xplorethenorth.nl, dan weet je zeker dat je in goede handen bent. Niets is beter dan een gepassioneerde ondernemer die niet uit is op winst, maar die een passie heeft voor reizen in de noordelijke regionen. De oprichter is ook vaak zelf de gids, dus dan kun je zelf ontdekken hoe hij het ooit voor de eerste keer heeft ervaren. Los daarvan is het verstandig om een noorderlicht vakantie te boeken via xplorethenorth.nl, want dan weet je zeker dat het ook een comfortabele vakantie is. Je hebt namelijk de keuze uit verschillende houten lodges met elk hun eigen eigenschappen. Wil je comfort en luxe, dan is dat mogelijk. Wil je soberheid en alleen de basics, ook dan zit je goed. Kortom, wat locatie, verblijf en gids betreft is xplorethenorth.nl altijd de beste keuze.

Waar je zoal rekening mee moet houden

Zoals gezegd moet je je vakantie op het juiste moment plannen, maar daarnaast zijn er nog enkele andere zaken waar je om moet denken. Boek altijd minstens een week en beter twee weken. Je hebt namelijk niet elke dag een helder zicht en hoe langer je blijft, des te groter de kans op een goede blik op het noorderlicht!


Comments are closed.