Forumplein

Rolgordijnen, een perfecte manier om uw kamer mee te verblinden

Home  >>  Woning en Tuin  >>  Rolgordijnen, een perfecte manier om uw kamer mee te verblinden

Zoekt u op maat gemaakte rolgordijnen om in uw huis op te hangen? Wilt u daarin flink investeren omdat u bijvoorbeeld uw woonkamer, slaapkamers, studeerkamer en keuken wilt voorzien van rolgordijnen? Dan wilt u natuurlijk niet teveel betalen terwijl u wel een goede kwaliteit wenst. Als dat het geval is, dan kunt u bij gordijnen.nl voordelig aan kwalitatief hoogstaande rolgordijnen komen. Onze rolgordijnen zijn met zorg samengesteld en verkrijgbaar in vele lengtes en kleuren. Zo kunt u op de slaapkamer van uw dochter roze gordijnen ophangen en in de slaapkamer van uw zoon blauwe gordijnen. Natuurlijk kunt u ook geheel andere kleuren vinden, bij ons is er voor ieder wat wils. Omdat we dit type gordijn in zeer vele maten verkopen is het niet erg vaak nodig om ze op maat te snijden. Maar als u in een ouderwets huis woont, dan zijn de kozijnen misschien in zeer uiteenlopende afmetingen geplaatst. Hebt u daarom wel rolgordijnen op maat nodig? Doet u dan wederom een beroep op onze service. Want u kunt het gratis door ons laten opmeten. Het maakt niet uit waar u woont in Nederland, we komen graag op afspraak bij u langs. U kunt via de website snel een afspraak maken en dan komen we op de afgesproken dag kosteloos bij u langs. Ook als u twijfelt over de standaardmaten is het verstandig om van deze dienst gebruik te maken. Vervolgens zit u nergens aan vast hoewel we hopen dat u rolgordijnen bij gordijnen.nl gaat kopen.

Dankzij onze rolgordijnen gaat u een ongestoorde nacht tegemoet

Het prettige aan deze gordijnen is het feit dat ze leverbaar zijn in vele formaten. Zo zijn er licht doorlatende en geheel blinderende rolgordijnen. We verkopen zelfs rolgordijnen die zijn ontworpen door VT Wonen, het bekende blad over woondecoratie. Ook voor de zolder bent u bij ons aan het juiste adres als u een rolgordijn zoekt. Een speciaal gordijn voor een scheef hangend dakraam dat niet gaat hangen is wat u vindt als u bij de rolgordijnen zoekt onder “dakraam rolgordijnen”. Hoe gaat het maken van een bestelling precies in zijn werk? Als u de volgende stappen doorloopt zal het u binnen enkele minuten gelukt zijn om uw gewenste raamdecoratie te bestellen.

  • Ga naar de website en log eventueel in op uw account. Een account is gratis aan te maken maar u bent nergens toe verplicht. Wilt u de kozijnen laten opmeten? Maak dan eerst een afspraak voordat u onze artikelen koopt.
  • Weet u welke maten en producten u wilt hebben? Geef dit dan aan door ze in het digitale winkelmandje te plaatsen.
  • Vul vervolgens uw adres- en contactgegevens in en betaal met behulp van iDEAL, PayPal of uw credit card.

Ook erg handig voor dakramen zoals op zolder

U krijgt uiteraard een bevestiging in uw inbox en we laten het u daarnaast direct weten als de bestelling uw kant op komt. Als u hulp nodig hebt bij de montage dan kunt u voor een kleine meerprijs onze installateurs laten komen. Dan weet u in ieder geval zeker dat u in de toekomst geen problemen krijgt met scheef hangende gordijnen. Het rolgordijn is veelzijdig en geschikt in vochtige plekken. U kunt het gebruiken om en kamer geheel te blinderen zodat u ongestoord kunt slapen. Maar ook om de zon te blokkeren en toch genoeg zonlicht door te laten zodat u comfortabel kunt leven en werken. Bekijk onze blog of inspiratiepagina als u nieuwe ideeën op wilt doen op het gebied van raamdecoratie. Verder nog vragen? Bel dan even met onze klantenservice.


Comments are closed.