Forumplein

De beste containers vind je gewoon online

Home  >>  Bedrijven en Bedrijfsleven  >>  De beste containers vind je gewoon online

Het vervoer van vele artikelen gaat met behulp van containers. Als je ooit een bezoekje hebt gebracht aan de haven van Rotterdam, dan weet je dat daar ieder jaar vele miljoenen containers de haven passeren. Al die containers zien er van buiten natuurlijk vergelijkbaar uit. Ze hebben allemaal een ander kleurtje en soms staan er letters op, maar dat is het wel wat betreft de variatie. Toch kan er van alles in die containers zitten. Er kunnen auto’s in vervoerd worden, maar ook sleutelhangers. Er kan computer software inzitten en ook speelgoed. Soms zit er ook smokkelwaar tussen en het is te hopen dat de douane die containers eruit kan vissen. Soms worden er bijvoorbeeld ook mensen via een container het land binnengesmokkeld. Zo zie je dus al snel dat je in principe van alles in een container kunt vervoeren. Het mooie aan een container is dat deze prima op een boot geplaatst kan worden en dus kun je de container vrij eenvoudig over het water vervoeren. Eenmaal op het land kan de container zo op een vrachtwagen worden geladen. Heb je zelf een container nodig, dan kun je terecht op ktk.nl. Hier vind je allerlei verschillende soorten containers waarmee je dus ook weer verschillende artikelen kunt vervoeren of stallen. Als je een container nodig hebt, dan is het belangrijk dat de container aan alle wettelijke voorwaarden voldoet. Daarom is het altijd goed om een container te bestellen via ktk.nl. De containers van ktk.nl worden namelijk in eigen beheer geproduceerd en voldoen volledig aan alle eisen met betrekking tot zaken als transportwetgeving, Arbowetgeving en milieuwetgeving. Verder wil je uiteraard ook een container van hoogwaardige kwaliteit waar je je spullen veilig in kunt opbergen. Zowel tijdens het transport als tijdens de stalling van de container moeten de spullen goed beschermd worden. Wat de kwaliteit betreft zit je bij ktk helemaal goed. De inhoud van de containers varieert van 2 tot 50 m3. Verder zijn de containers gemaakt van sterk materiaal en ook de constructie is ijzersterk. Daarnaast is er sprake van en grote diversiteit in de bouwwijze. Ook het gewicht en de hoogte zijn daardoor variabel waardoor je de container altijd op maat kunt bestellen zodat de container goed past bij het doeleinde. Verder kan de uitvoering van de container ook aangepast worden. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een afdeksysteem of juist niet.

Bestel de containers via ktk.nl

Zoals gezegd kun je de container gemakkelijk online bestellen. Het enige wat je daarvoor moet doen is een bezoekje brengen aan ktk.nl. Hier kun je dan rustig even rondkijken om te ontdekken wat de mogelijkheden zijn. Heb je daar geen tijd voor, dan kun je ook altijd even bellen en direct aan de medewerker uitleggen wat je nodig hebt. De medewerker kan je dan vaak gelijk vertellen wat voor jou een geschikte container is. Je kunt deze container dan ook gelijk bestellen en als je een monteur nodig hebt, dan kun je dat ook meteen regelen. Zodra je een aankoop hebt gedaan bij ktk.nl, dan heb je ook gelijk de optie om gebruik te maken van de service. Als er iets gerepareerd moet worden, dan kun je altijd even contact opnemen met de service afdeling. De professionele monteurs komen dan bij je langs om het euvel te verhelpen.

Alles wat je nodig hebt vind je op de website

Als je meer informatie nodig hebt, dan vind je eigenlijk alles in het kort uitgelegd op de website. Je vindt op de site namelijk informatie over:

  • De containers
  • De voorraad
  • De service
  • De producten
  • KTK

Comments are closed.