Forumplein

Op zoek naar een barbecue workshop?

Home  >>  Ondernemers en Particulieren  >>  Op zoek naar een barbecue workshop?

Het leuk vinden om te barbecuen is één, goed zijn in barbecuen is twee. Vlees op de juiste manier bereiden op een bbq is namelijk stukken moeilijker dan het lijkt. In de keuken sta je misschien je mannetje en weet je exact hoe je een lekker lapje vlees in de pan bereidt, maar op een bbq werkt het echt stukken anders. Als jij nu voor eens en altijd wilt leren hoe je deze kunst tot in de perfectie beheerst, dan zou ik eens een barbecue workshop volgen bij Het kolenboertje. Het kolenboertje is van oorsprong een webshop met allerlei benodigdheden voor de bbq, ze verkopen in hun online winkel namelijk alle volgende producten:

  • BBQ’s
  • Houtskool
  • Kokosbriketten
  • Nagelhout (Ambachtelijk vlees uit Twente)
  • BBQ-accessoirs zoals thermometers en aanmaakwokkels

In de webshop van Het kolenboertje kun je dus terecht voor de gehele BBQ-beleving, en sinds kort dus ook voor die leuke barbecue workshop, voor als je benieuwd bent naar alleen de beste tips op het gebied van het bereiden van vlees op de BBQ. Nogmaals, het klinkt misschien heel makkelijk, je gooit dat lapje vlees erop en het wordt vanzelf gaar, toch? Er zijn echter veel tips waar je niet direct aan gedacht zou hebben, die het vlees stukken lekkerder en malser maken, en dat is altijd mooi meegenomen, toch? Bovendien is zo’n barbecue workshop (los van het feit dat je er lekker gaat eten) ook gewoon een super leuke beleving om samen met je vrienden te doen.

Alle soorten houtskool voor je BBQ

In de webshop van Het kolenboertje vindt je diverse soorten houtskool voor jouw BBQ. Ze doen hun naam eer aan, want de bieden alleen houtskool van super goede, en lekker geurende kwaliteit. Goede houtskool gebruiken levert daadwerkelijk een betere smaak op (of je het nu voor vlees of groentespiezen gebruikt) en bovendien ruikt het lekkerder tijdens het barbecuen. Tijdens een barbecue workshops zal je al het een en ander worden verteld over de verschillende soorten houstkool, maar ook op de website van Het kolenboertje vind je alvast veel informatie. Welk type houtskool je kiest heeft voornamelijk te maken met waar jouw voorkeur naar uitgaat. Voor een fantastische, uitgesproken smaak ga je voor de Black Ranch houtskool en voor een wat subtielere smaak voor de Sommerhit houtskool. Verder bestaan er nog verschillen in bijvoorbeeld brandduur en grootte van de kolen. Welke je kiest is ook afhankelijk van het type BBQ dat je hebt, vermeldt dit dus zeker tijdens die barbecue workshop, dan kunnen ze je daarin adviseren.

Een barbecue workshop met vrienden

Sommige mensen steken het liefst het hele jaar door de BBQ aan, en kunnen dan ook niet wachten tot het weer enigszins lekker weer wordt, dan mogen ze weer! Voor deze mensen is een barbecue workshop van het kolenboertje een sper tof cadeau! Geef het met een aantal vrienden aan de jarige, of gebruik het als origineel idee voor een vrijgezellenfeest. Zeker mannen kunnen een barbecue workshop tijdens een vrijgezellenfeest zeker waarderen! En het mooie is, het is niet alleen heel erg leuk maar ook nog eens erg leerzaam, laat dat BBQ-seizoen maar komen dit jaar!

https://www.kolenboertje.nl/workshops/


Comments are closed.