Forumplein

Een nieuw woonkamer plafond kopen

Home  >>  Ondernemers en Particulieren  >>  Een nieuw woonkamer plafond kopen

Als uw woning wat verouderd is denkt u misschien aan verbouwen. U schaft een nieuwe keuken aan, een nieuwe vloer en laat de wanden netjes afwerken. maar heeft u al eens bedacht wat een groot verschil een nieuw woonkamer plafond kan maken? Marcel Wesseling is gespecialiseerd in het plaatsen van nieuwe plafonds, en hij spreekt uit ervaring als hij zegt dat mensen vaak stomverbaasd zijn hoe mooi een nieuw woonkamer plafond is. Zonder dat je het in de gaten hebt bepaalt je plafond namelijk voor een groot deel de look van de ruimte, en als deze veroudert is kan het zomaar zijn dat je, hoeveel accessoires en decoratie je ook koopt, niet de moderne stijl verkrijgt die je eigenlijk voor ogen had. Een verouderd plafond zorgt ervoor dat de hele ruimte een verouderde look krijgt, iets wat je heel vaak ziet in jaren 60 huizen met horizontale, houten balken bovenin de ruimte. Deze ogen heel zwaar, zijn vaak donker van kleur en geven de hele ruimte een behoorlijk ouderwetse look. Ondanks dat je je woonkamer verder inricht met allemaal moderne meubels en trendy accessoires zul je met zo’n jaren 60 plafond nooit de moderne stijl bereiken die je graag zou zien. Denk dan als dat ook in jouw huis het geval is eens aan het plaatsen van een nieuw woonkamer plafond via Marcel Wesseling. Hij heeft zich gespecialiseerd in het aanmeten en plaatsen van allerlei verschillende soorten plafonds en is met zijn jarenlange ervaring zeker een expert te noemen, en dat voor een vriendelijk prijsje.

De verschillende soorten woonkamer plafond

Als je bij Marcel Wesseling aanklopt voor een nieuw woonkamer plafond zal hij je allereerst uitleg geven over de verschillende soorten plafonds die er allemaal bestaan. Aan de hand van de door jou beoogde stijl en sfeer in huis zal hij je een passend advies doen toekomen over de te gebruiken materialen en je uitleggen en laten zien hoe dit er uit zal komen te zien. Bij Marcel Wesseling kun je terecht voor een akoestisch woonkamer plafond en een spanplafond. Bij de tweede optie kun je zelfs kiezen voor plaatsing van lichtstrips langs de randen, met een super gaaf en uiterst modern effect! En het is fijn om te weten dat als je Marcel Wesseling jouw nieuwe keuken- en/of woonkamer plafond laat aanmeten en installeren deze service all-in is. Hij verzorgt namelijk het gehele proces van opmeten tot plaatsen, inclusief de volgende diensten:

  • Het installeren van eventuele inbouwspots
  • Het aanleggen van de bedrading voor de verlichting
  • Het monteren van sierlijsten
  • Het op maat maken van koven voor gordijnen

All-in-service voor een nieuw plafond

Het moge duidelijk zijn dat je voor een nieuw woonkamer plafond aanklopt bij Marcel Wesseling. Hij heeft niet alleen heel veel ervaring met het aanmeten en plaatsen van zo’n woonkamer plafond, maar kan de hele klus ook nog tegen aantrekkelijke prijzen aanbieden doordat hij niet werkt met tussenpersonen, maar direct bij de fabrikant inkoopt. Dat maakt het voor de gemiddelde particulier die zijn plafond wil vervangen nog eens een stuk aantrekkelijker, niet? En met de extra services die Marcel biedt op het gebied van verlichting ben je in één klap klaar met je nieuwe, modernere woonkamer. 

Lees meer…


Comments are closed.