Forumplein

Haartransplantatie bij kaalheid

Home  >>  Mens en Gezondheid  >>  Haartransplantatie bij kaalheid

Heb jij last van haarverlies? Dat is erg vervelend en vaak wordt gedacht dat hier eigenlijk niets aan te doen is. Dat laatste is echter niet zo, in verschillende gevallen kan een haartransplantatie uitkomst bieden. Hoe kan het nu dat je last krijgt van kaalheid? Dat kan door verschillende oorzaken ontstaan. Bij sommige mannen ligt de oorzaak in genetische aanleg, hoe ouder zij worden hoe meer haar zij verliezen. Daarnaast kunnen er ook andere oorzaken aangewezen, zoals stress, hormoonveranderingen of trauma’s. Dit geldt niet alleen voor mannen, maar ook voor vrouwen. Voor dames is de mogelijkheid van een haartransplantatie vaak echt een enorme opluchting. Doordat het bij veel mensen erg onbekend is dat ook vrouwen last kunnen hebben van haarverlies, krijgen zij veel meer dan mannen te maken met mensen die hen nastaren en met vervelende opmerkingen. Het verlies van hoofdhaar is voor hen daarom niet alleen fysiek, maar ook vooral psychisch heel vervelend. Door een haartransplantatie uit te laten voeren, wordt er overal op het hoofd weer haar geplaatst en zo ontstaat er weer een haardos die als normaal wordt beschouwd. Zo heeft men minder last van de starende blikken van anderen en hierdoor voelen veel mensen zich echt weer een stuk beter.

Zo werkt een haartransplantatie?

Een haartransplantatie betekent natuurlijk wel een operatie en veel mensen zijn geen fan van medische ingrepen. Zijn er nu ook andere dingen die je zou kunnen doen? Nee, je kunt wel proberen om haaruitval te voorkomen, maar je kunt er niet zelf voor zorgen dat er opeens op kale plekken op je hoofd weer haar gaat groeien. Wat kun je doen om haarverlies tegen te gaan? Je kunt speciale medicijnen slikken die hormonen bevatten. Vaak komt haaruitval immers door hormoonveranderingen en op deze manier kun je dat tegen gaan. Ook kun je een speciale shampoo en lotion gebruiken, wat voor jouw lichaam natuurlijk minder ingrijpend is. Deze speciale haarverzorgingsproducten zorgen voor het verwijden van de bloedvaatjes bij de haarvaten. Hierdoor komt er meer voeding en bloedtoevoer en dit vergroot de overlevingskans van de haar. Maar wil je echt kale plekken weer door haar laten bedekken, dan is een haartransplantatie de aangewezen optie. Het mag dan een operatie zijn, het is niet zo ingrijpend als je denkt. Je hoeft slechts plaatselijk verdoofd te worden en dan worden er haarzakjes van de ene kant van je hoofd naar de andere kant verhuisd. Door de plaatselijke verdoving herstel je snel weer van de haartransplantatie.

Uitstekende behandeling bij Esteworld

Er zijn niet veel plekken waar je terecht kunt voor een haartransplantatie en er zijn helemaal maar weinig plekken waar dit echt op een goede manier gebeurt. Als jij er zeker van wilt zijn dat je de beste behandeling krijgt, dan ben je bij Esteworld aan het juiste adres. Deze kliniek is gevestigd in Turkije en voldoet aan alle eisen:

  • ze zijn goedgekeurd door het Nederlands ministerie van volksgezondheid
  • ze voldoen aan verschillende kwaliteitskeurmerken
  • de chirurgen zijn erg goed opgeleid en hebben veel ervaring op dit gebied
  • je wordt als patiënt als vip behandeld: je wordt opgehaald van het vliegveld en verblijft in een luxe hotel
  • ze bieden een gratis consult en nazorg in Nederland bij een haarspecialist

En als dit nog niet genoeg redenen zijn om hierheen te gaan voor je haartransplantatie, dan is het feit dat zij gebruik maken van een PRP behandeling waarschijnlijk wel doorslaggevend. Door de PRP behandeling zitten de haarvaatjes sneller echt vast en herstel jij sneller van de procedure. Daarom is Esteworld dus de aangewezen kliniek voor een haartransplantatie.


Comments are closed.