Forumplein

Kunststof klapkratten

Home  >>  Bedrijven en Bedrijfsleven  >>  Kunststof klapkratten

In veel verschillende sectoren is het gebruik van kunststof klapkratten zeker iets wat overwogen zou moeten worden, ze hebben namelijk een groot voordeel te bieden. Dat voordeel zit in het woordje klap, de kratten kunnen ingeklapt worden. Waarom is dit nu handig? Je weet als bedrijf lang niet altijd hoeveel goederen je op een bepaald moment hebt en hoeveel je er op een bepaalde dag zou moeten vervoeren. Als je gewone kratjes aanschaft en je zorgt ervoor dat je voldoende hebt om altijd veel goederen er in te kunnen stoppen, dan zullen deze in je opslag heel veel ruimte innemen. Met kunststof klapkratten heb je dit probleem niet, deze kun je immers inklappen als je ze niet gebruikt en daardoor nemen ze maar weinig ruimte in. Dat is natuurlijk voor je eigen opslag erg handig, maar het is ook voor het vervoer erg praktisch. Je kunt bijvoorbeeld een hele laadruimte voldoen met producten in deze vouwkratten en de artikelen vervolgens ergens afleveren. Je klapt dan de kratjes weer in en zo heb je opeens in je laadruimte veel ruimte over. Zo kun je op de terugweg andere dingen weer meenemen en hierdoor kan het zijn dat je minder ritjes hoeft te maken. Dat maakt kunststof klapkratten echt erg handig in gebruik.

Andere voordelen van kunststof klapkratten

Het grootste voordeel van het gebruik van kunststof klapkratten is natuurlijk de mogelijkheid tot opklappen, maar er zijn meer voordelen te noemen. Zo is het zeker een pluspunt te noemen dat ze te krijgen zijn in verschillende afmetingen en in verschillende sterktes. Als jij dus zware artikelen er in moet opslaan of er in moet vervoeren, dan is dat zeker mogelijk, zolang je voor de juiste variant kiest. Heb jij alleen maar lichte goederen, dan kun je ook voor lichtere vouwkratten kiezen. Een ander pluspunt is dat kunststof klapkratten eenvoudig schoon te maken zijn, je kunt ze gewoon met wat water of met een sopje schoonmaken en daarna laten drogen. Mochten ze een keer erg vies zijn geworden, dan is dat dus heel snel weer opgelost. En een ander pluspunt is dat je er eigenlijk alles in kunt vervoeren. Of het nu gaat om gereedschap of om voedingsmiddelen, het is echt allemaal mogelijk. Wel is het natuurlijk zo dat de krat niet helemaal afgedicht kan worden, dus bij het vervoeren van voedingsmiddelen in de kunststof klapkratten is het wel verstandig dat deze middelen goed verpakt zijn.

Koop ze bij Boxpall Benelux

Lijken kunststof klapkratten jou ook ideaal voor jouw bedrijf, dan kun je deze bestellen bij Boxpall Benelux. Zij kunnen jou heel veel verschillende varianten leveren op dit gebied, zodat je kunt kiezen voor een optie die het best past bij het gewicht en de grootte van de artikelen die jij er in wilt stoppen. Bij iedere klapkrat op hun website kun je zien wat het formaat ervan is en hoeveel inhoud je er in kwijt kunt. Nu kan het natuurlijk zijn dat je denkt: kunststof klapkratten zijn voor mijn situatie toch eigenlijk niet helemaal ideaal, ik zoek eigenlijk een ander soort krat. Ook dat is geen punt, Boxpall Benelux biedt namelijk ook een ruime keus aan andere kratjes, bakken en boxen. Zo hebben ze bijvoorbeeld ook stapelbare of nestbare kratten in hun collectie. En ook voor hygiëneboxen kun je bij hen terecht. Deze kunnen helemaal afgesloten worden en zijn daardoor geschikt voor het vervoer en opslaan van onverpakte voedingsmiddelen. Boxpall Benelux is dus het adres als jij op zoek bent naar:

  • kunststof klapkratten
  • hygiëneboxen
  • palletboxen
  • nestbare en stapelbare kratten

Neem gerust contact met hen op om te overleggen over de mogelijkheden voor jouw bedrijf.


Comments are closed.