Forumplein

Goedkoop je ogen laten laseren

Home  >>  Bedrijven en Bedrijfsleven  >>  Goedkoop je ogen laten laseren

Als je hebt besloten je ogen te laten laseren ben je waarschijnlijk al even op zoek naar waar je dit het goedkoopst kunt laten doen. Bij Clinic Select (https://www.laatjeogenlaseren.nl) kan dit al vanaf €795 dus ze zijn heel betaalbaar! In principe heb je dat er al uit als je in de jaren daarna twee keer geen bril of lenzen hoeft te kopen, dus het is de investering zeker waard om je ogen te laseren. Bovendien is het gewoon super fijn om zodra je wakker word meteen scherp te kunnen zien. Voor veel mensen is namelijk niet het steeds kopen van een bril de reden dat ze hun ogen willen laten laseren, maar puur het gemak dat het oplevert. Brillen zijn tegenwoordig erg hip en stijlvol, maar er gaat niets boven van nature goed kunnen zien zonder daarvoor een bril of lenzen nodig te hebben. Als het ogen laseren dan ook nog eens lekker betaalbaar kan is de keuze voor veel mensen snel gemaakt. Velen kiezen voor Clinic Select omdat deze kliniek een aantal fijne voordelen biedt ten opzichte van andere ooglaserklinieken, namelijk:
  • Ze hebben al meer dan 40.000 behandelingen uitgevoerd en zijn dus erg ervaren.
  • Je krijgt een gratis consultgesprek, en betaalt dus niks als je ogen niet geschikt blijken.
  • Je krijgt maar liefst levenslange garantie op het resultaat.
Nu snap je waarschijnlijk waarom zoveel mensen hun ogen laten laseren in de kliniek van Clinic Select. Ze zijn betrouwbaar, betaalbaar en zeer toegankelijk.

Zijn mijn ogen te laseren?

Helaas kan niet iedereen zomaar zijn of haar ogen laten laseren. Er zijn een aantal criteria waar je aan moet voldoen. Je moet namelijk allereerst boven de 18 jaar oud zijn en bovendien een stabiele bril- of contactlenssterkte hebben. Dit wil zeggen dat om je ogen te laseren de sterkte van je bril of lenzen al minstens een jaar niet moet zijn veranderd. Gaan je ogen wel nog langzaam voor- of achteruit? Dan moet je helaas nog even geduld hebben. Je ogen laseren kan pas als je sterkte stabiel is. Naast deze strenge eerste vereiste is het belangrijk dat je een goede algemene gezondheid hebt, je geen (ernstige) oogheelkundige aandoening hebt, je niet zwanger bent en natuurlijk op de hoogte bent van de risico’s en eventuele complicaties van de ingreep. Als je voldoet aan alle bovenstaande eisen kun je bij Clinic Select terecht voor een ooglaserbehandeling.

Hoe werkt een ooglaserbehandeling?

Veel mensen zijn bang voor een ooglaserbehandeling omdat het er zo eng uitziet. Er wordt namelijk gewerkt met een laser en het is best een secuur klusje. Het is echter een relatief lichte ingreep en het doet absoluut geen pijn. Ook komen er geen naalden of injecties bij kijken, waar veel mensen bang voor zijn. De ingreep zelf gaat als volgt: Je krijgt verdovende oogdruppels en een mild kalmeringsmiddel, daarna krijg je alcoholhoudende oogdruppels die het bovenste laagje van het hoornvlies zachter maken, dit laagje wordt voorzichtig aan de kant geschoven, de chirurg vormt vervolgens het hoornvlies met de laser tot het gewenste resultaat en daarna schuift hij dat bovenste laagje weer terug. Het laseren zelf duurt slechts 30 seconden, dus daar bent u zo vanaf!

Comments are closed.