Forumplein

Deze orthodontiepraktijk in Hengelo zorgt graag voor een mooi gebit!

Home  >>  Mens en Gezondheid  >>  Deze orthodontiepraktijk in Hengelo zorgt graag voor een mooi gebit!

In de tienerjaren komt het erg vaak voor dat de tandarts suggereert om een beugel te nemen. Dit is niet alleen vanuit esthetisch oogpunt te overwegen. Sterker nog, dat zal voor de tandarts niet eens de belangrijkste reden zijn om u bijvoorbeeld naar ons te verwijzen. Zoals u op orthoeuregio.nl kunt lezen is onze orthodontiepraktijk in Hengelo en in Enschede gesitueerd. Dus ideaal voor iedereen die woont in Twente en omgeving. Want als u bijvoorbeeld afspreekt met onze orthodontiepraktijk in Hengelo dan vragen we van u om eens in de maand ter controle langs te komen. We willen immers nauwlettend in de gaten houden of de behandeling met beugel werkt en of er niet iets tussentijds is geknapt. De tandarts kan een goede inschatting maken van de letterlijke stand van zaken. Staan uw kiezen bijvoorbeeld niet goed op elkaar? Dan moet uw onderkaak naar voren of naar achteren geschoven worden. Dat gebeurt met bijvoorbeeld de welbekende buitenboordbeugel of blokbeugel. Terwijl de blokjesbeugel helpt om uw tanden en kiezen recht te zetten. Na een tijd een beugel te hebben gedragen kan het ook nodig zijn om een spalkje achter uw boven- en/of ondertanden te plaatsen zodat uw tanden hun oude positie niet langer kunnen innemen. Gebeurt dat namelijk niet dan zou een beugel in de toekomst weer nodig kunnen zijn. En dat willen we in onze orthodontiepraktijk in Hengelo uiteraard voorkomen. Bij Ortho Euregio vinden we het erg belangrijk dat u weer durft te glimlachen zonder dat u zich schaamt voor uw gebit.

U bent van harte welkom in onze orthodontiepraktijk in Hengelo

Een beugel krijgen is dus zeker niet alleen maar een cosmetische ingreep. Het zal er op zowel de korte als lange termijn voor zorgen dat u:

  • Uw gebit beter kunt reinigen,
  • Dat uw kiezen goed op elkaar aansluiten zodat u beter kunt kauwen,
  • Maar ook dat uw tanden op de juiste plek staan want dat helpt beslist bij het bijten!

Genoeg redenen om eens langs te komen voor een kennismakingsgesprek bij onze orthodontiepraktijk in Hengelo. Tijdens dit geheel vrijblijvende en gratis intakegesprek kijken we naar de opties. We stellen een plan van aanpak op en daaruit kunt u ook de kosten opmaken. Pas als we dit uitvoerig met u hebben besproken gaan we verder. We maken altijd eerst een afdruk van uw gebit voordat we de beugel gaan maken en plaatsen, deze term is ongetwijfeld bekend: gipshappen. Pas dan gaan we de beugel vormgeven en op maat maken. De een hoeft slechts een half jaar aan de beugel, bij een ander kan het een langdurig proces zijn. Onthoudt goed dat u daar helemaal niets aan kunt doen. Wel vragen we van u de discipline om de beugel die u van orthodontiepraktijk in Hengelo krijgt op gezette tijden te dragen. Soms volstaat een nachtbeugel maar het kan ook zo zijn dat u het altijd in moet hebben, behalve tijdens het eten. In het geval van een balkje of blokjesbeugel hebt u geen keuze, de beugel wordt dan namelijk vastgelijmd op uw tanden en kiezen.

Voor ieder gebit bieden we een gepaste oplossing

Onze orthodontiepraktijk in Hengelo is dagelijks geopend van maandag toten met vrijdag. Wel raden we het aan om van te voren een afspraak in te plannen zodat u ook zeker weet dat u geholpen kunt worden bij onze orthodontiepraktijk in Hengelo. U kunt ons nadien ook een beoordeling geven. Met gepaste trots mogen we stellen dat we een gemiddelde klantenbeoordeling van maar liefst en 8,8 genieten. Kom langs en durf weer te glimlachen!

Lees meer…


Comments are closed.