Forumplein

Wilt u graag duurzaam communiceren?

Home  >>  Bedrijven en Bedrijfsleven  >>  Wilt u graag duurzaam communiceren?

Ons bedrijf heeft de afgelopen jaren een enorme groei meegemaakt. Wij hebben namelijk een aantal grote opdrachtgevers binnen weten te halen en dat heeft ertoe geleid dat wij ook veel meer mensen konden aannemen. Dat bracht echter ook een nieuw probleem met zich mee. Wanneer je namelijk veel mensen in dienst hebt, heb je ook heel veel verschillende zienswijzen op ieder onderwerp. Vandaar dat het voor ons belangrijk was om een bedrijf te vinden dat ons kon helpen met het duurzaam communiceren. Deze term hebben wij niet zelf bedacht. Wij hebben van duurzaam communiceren gehoord toen wij een keer op een vakbeurs waren. Hier kregen jonge ondernemers uitgelegd wat belangrijk is om een bedrijf goed op de rails te houden. Wij hebben daarom gekeken wat duurzaam communiceren ons zou kunnen brengen en wij hadden al snel in de gaten dat wij hier heel veel aan konden hebben. Toen wij besloten hadden dat wij graag meer over duurzaam communiceren wilden weten, zijn wij op zoek gegaan naar een bedrijf dat ons kon helpen. Uiteindelijk zijn wij op deze manier terechtgekomen bij de mensen van haakkranen.nl. Deze site sprak ons meteen heel erg aan want wanneer je het hebt over duurzaam communiceren, dan zit je bij deze mensen echt helemaal goed.

Deze mensen weten alles van duurzaam communiceren

Toen wij op de site gekeken hadden van haakkranen.nl hadden wij al snel in de gaten dat wij met dit bedrijf zouden moeten gaan samenwerken. Als je namelijk ziet wat zij op het vlak van duurzaam communiceren allemaal kunnen doen, dan is er iets mis met je wanneer je hen niet vraagt om je duurzaam communiceren te regelen. Vandaar dat ik meteen even de telefoon gepakt heb om te vragen of zij mij misschien ook konden helpen met het duurzaam communiceren binnen mijn bedrijf. Dat was geen enkel probleem voor deze mensen. Ik kreeg te horen dat ik altijd welkom was om een keer langs te komen om te bespreken wat zij allemaal voor ons konden doen. Ook kon ik dan mijn wensen aangeven zodat zij op hun beurt weer een plan van aanpak konden maken. Dat klonk mij als muziek in de oren en ik ben daarom meteen gaan kijken wanneer ik langs kon komen. Dat bleek al heel snel te zijn en zo zat ik een paar dagen later al bij de mensen van haakkranen.nl te praten over hoe ik het duurzaam communiceren binnen mijn bedrijf wilde aanpakken.

Ik kijk terug op een heel prettige samenwerking

Inmiddels heb ik al geruime tijd met de mensen van haakkranen.nl samengewerkt, en ik kan u zeggen dat mij dit erg goed bevalt. Doorgaans hebben de mensen van dit bedrijf aan een woord genoeg en dat is heel fijn werken. Kortom:

  • ik werk met heel veel plezier met dit bedrijf samen
  • ik kan hier altijd terecht wanneer ik vragen heb
  • wij hebben onze manier van communiceren drastisch weten te verbeteren

Mocht u ook zaken willen doen met dit bedrijf, dan raad ik u aan om een keer naar de site te gaan.


Comments are closed.