Forumplein

Ga voor koffiekopjes met logo

Home  >>  Marketing en Promotiemateriaal  >>  Ga voor koffiekopjes met logo

Het vinden van de juiste koffiekopjes met logo kan een behoorlijke opgave zijn. Dit is iets waar ik zeker over mee kan praten. Toen ik voor het eerst begon met brainstormen voor het openen van mijn eigen bar, wist ik eigenlijk al dat ik graag koffiekopjes met logo wilde hebben. Dit klinkt misschien een beetje vreemd om als een van de eerste ideeën te geven, maar als je een dergelijke business wilt gaan openen, dan ga je af op de beste ervaringen die je hierin zelf gehad hebt. Ik vind het zelf toch altijd een stuk leuker om naar een café of restaurant te gaan waar ze koffiekopjes met logo hebben.

  • Speciaal
  • Duidelijk waar je bent
  • Goed over nagedacht

Er zijn een aantal dingen die ik persoonlijk altijd erg belangrijk vind wanneer ik naar een andere bar of een ander restaurant ga. Een van die dingen is duidelijkheid. Ik wil me niet hoeven afvragen of ik zelf een plekje uit mag kiezen en waar de menukaart is. Dit soort dingen moeten allemaal duidelijk zijn. Een ander ding waar ik me toch altijd weer over verbaas is dat eigenlijk maar heel erg weinig restaurants hun naam aan de binnenkant van de tent hebben staan. Zeker in deze tijd van social media wil je toch wel dat iedereen weet waar ze zijn. Vaak staat de naam wel op de menukaart, maar tegen de tijd dat je eten op tafel staat is die alweer verdwenen en heb je dus geen enkele manier om het nog even op te zoeken. Zo wordt een goede review schrijven op social media toch wel erg lastig en die mogelijkheid wil je natuurlijk niet aan je voorbij laten gaan! Door te kiezen voor koffiekopjes met logo kun je er altijd voor zorgen dat mensen direct kunnen zien waar ze zijn! Dit heeft mij wel degelijk geholpen.

Meer weten over de koffiekopjes met logo

Het bestellen van de koffiekopjes met logo ging na een flinke zoektocht gelukkig van een leien dakje en dat allemaal dankzij het bedrijf Barista Hotelware. Hier weten ze namelijk precies hoe ze dit moeten aanpakken en dat merk je eigenlijk al vanaf het eerste contact! Vanaf het moment dat ik op de website van het bedrijf Barista Hotelware kwam wist ik eigenlijk al dat dit een goede keuze kon zijn. Hun website is namelijk heel erg duidelijk en ze hadden hier precies waar ik naar op zoek was. Dit maakte het dus meteen duidelijk wat ik nu precies wilde op dit gebied. Ze maken het koffiekopjes met logo niet alleen heel erg makkelijk, maar je kunt dit ook aanpakken op de manier die jou het beste uitkomt. Zo kun je hier natuurlijk snel en eenvoudig van tevoren een offerte aanvragen. Daarnaast was het ook geen enkel probleem om een proefdruk te laten maken. Ik wilde natuurlijk wel zeker weten dat de koffiekopjes met logo hier ook echt aan mijn strenge eisen voldoen. En dit was zeer zeker het geval!

Het gebruiken van de kopjes

Nu vraag je je waarschijnlijk af of de koffiekopjes met logo ook echt de moeite waard zijn. Ik maak er inmiddels alweer even gebruik van en ik kan het echt iedereen aanraden om hier ook voor te kiezen. De koffiekopjes met logo gaan regelmatig de vaatwasmachine in (meerdere keren per dag) en ze zien er nog steeds als nieuw uit. En dat is niet het enige! In de horeca valt er natuurlijk regelmatig een kopje op de grond, maar de kwaliteit is zo goed, dat dit echt niet uitmaakt!

Lees meer…


Comments are closed.