Forumplein

Auto detailing

Home  >>  Auto's en Motoren  >>  Auto detailing

18

jul

Een behandeling als auto detailing moet erg nauwkeuring en professioneel uitgevoerd worden door een bedrijf als Jurgh Car Detailing. Zij zijn ervaren in het behandelen van auto’s en streven ernaar om uw auto nog stralender af te leveren. Dit is zeker het uitgangspunt als u binnenkomt om de auto een hoogwaardige behandeling te geven. Naast dat de wagen er weer beter uit gaat zien, zal deze ook weer beter beschermd zijn. De bewerkingen bieden namelijk ook de optimale veiligheid en bescherming tegen invloeden van de buitenlucht. Door veel factoren wordt de lak van de auto geleidelijk aan aangetast, wat gevolgen als roestvorming kan brengen. Door een nauwkeurige auto detailing van Jurgh Car Detailing wordt voorkomen dat de conditie van uw auto nog verder achteruit gaat. Dit is op verschillende manieren voordelig voor u. Naast dat de auto er weer verzorgd uit ziet en goed beschermd is, zal dit u ook meer opleveren bij de eventuele verkoop. Hoe langer de auto in een goede conditie is, des te meer u de verdere aantasting weet te voorkomen. Door auto detailing van Jurgh Car Detailing bent u zeker van de juiste werkwijze en de toepassing met hoogwaardige merken. Met deze toewijding kunt u uw auto zonder zorgen aan hen overlaten.

De noodzaak van auto detailing

Er zijn veel redenen om bij Jurgh Car Detailing aan te kloppen voor auto detailing. Ten eerste raakt uw auto sneller beschadigd door het gebruik. Sommige beschadigingen sluipen er zelfs ongemerkt in. Wanneer u denkt dat u er goed aan doet aan het wassen van uw auto, dan is dat niet helemaal waar. Natuurlijk moet u de auto schoonhouden, maar door de bewerkingen raakt de lak toch aangetast. Dit geldt ook als u de auto door een wasstraat haalt. Daarom moet u uw auto eens in de zoveel tijd langsbrengen voor een behandeling auto detailing, waar onder meer het volgende gebeurt:

  • Wassen
  • Reiniging
  • Dieptereiniging
  • Polijstbehandeling
  • Aanbrengen waterafstotende detailspray
  • Verzorgen van banden met een niet–glimmende bandgel

Dit is nog maar een deel van de auto detailing, daarnaast zijn er ook nog uitgebreidere behandelingen mogelijk. Deze worden aangevuld met bijvoorbeeld een chemische reiniging met een de-ironizer, de snowfoam behandeling en aanbrengen van glascoating. Hoe uitgebreider de behandeling, hoe meer u er uiteraard voor moet betalen. Hier krijgt u wel een topresultaat voor terug. U zult uw auto haast niet meer herkennen door de toegewijde auto detailing die de medewerkers van Jurgh Car Detailing uitvoeren.

Alleen de hoogwaardige merken

Met alleen een goede uitvoering bent u er nog niet en dat beseft Jurgh Car Detailing ook heel goed. Om het beste eindresultaat te bereiken, gebruiken ze alleen de beste materialen van gerenommeerde merken als Modesta, Max Protect en CSP Detailing. Deze middelen gebruiken zij niet zonder reden. Hiervoor doen zij eerst nog gedegen onderzoek, om er zeker van te zijn dat zij ook de effecten geven die nodig zijn. Daar worden diverse onderzoeken voor bestudeerd. Deze resultaten hebben onder meer betrekking op de duurzaamheid van de auto detailing. De bedoeling is dat het resultaat zo lang mogelijk gezien moet worden en ook zo lang mogelijk de bescherming biedt. Dit houdt in dat u ook niet binnen korte tijd weer langs moet komen voor een nieuwe auto detailing. Een uitgebreide behandeling als deze, hoort namelijk zo lang mogelijk zijn werking te hebben. Kies daarom voor de auto detailing van Jurgh Car Detailing om de beste coating op uw auto te krijgen en daar zo lang mogelijk van te profiteren. Neem contact met ze op via de website detailing.nl of lees meer informatie over de hoogwaardige autobehandelingen met de beste merken.


Comments are closed.