Forumplein

Vlaggen

Home  >>  Marketing en Promotiemateriaal  >>  Vlaggen

Vlaggen bestellen is heel veelzijdig en simpel via Drukwerkdeal.nl. Veelzijdig vanwege het ruime aanbod aan modellen en mogelijkheden. Drukwerkdeal.nl denkt met je mee en levert ook handige accessoires voor de bevestiging van de vlag. Heb je een vlag of meer nodig voor buiten? Dan zijn de dropflags en beachflags zeer geschikt. Beiden kunnen een windkracht van 6 of meer aan en de bedrukking is van beide kanten te zien door de doorschijnende stof. Verder kan je een watertank bestellen om de vlag aan te bevestigen. Door de stevigheid van de tank zal de vlag niet snel wegwaaien als er een onverwachte sterke windstoot voorbij komt. Zorg er dus voor dat jouw locatie herkenbaar en zichtbaar is en ga vlaggen bestellen bij Drukwerkdeal.nl. Naast de buitenvlaggen heeft Drukwerkdeal.nl ook veel modellen om op te hangen. Veel worden enkelzijdig bedrukt, maar de raamvlaggen kunnen aan beide kanten voorzien worden van jouw ontwerp. Vind je geen gepast model tussen de opties, dan kan je ook een vlag op maat laten maken door Drukwerkdeal.nl. Geef de maten door via de website en Drukwerkdeal.nl zorgt ervoor dat het materiaal op maat wordt gesneden en uiteraard keurig wordt afgewerkt. Bekijk welke modellen en opties het meest van toepassing zijn voor de juiste vlaggen bestellen voor jouw actie.

Professionele vlaggen bestellen

Natuurlijk hoef je geen bedrijf te zijn voor vlaggen bestellen. Wil je een leuke vlag voor een verjaardagsfeest of andere gelegenheid, dan kan dat uiteraard ook. Vlaggen bestellen is voor iedereen mogelijk bij Drukwerkdeal.nl, zakelijk en particulier. Voor iedereen gelden dezelfde opties met dezelfde kwaliteit. Allemaal worden ze in full color of met de PMS-druktechniek verwerkt. Kies voor full color als je een foto op de vlag wilt laten afdrukken. Heb je binnenkort een verjaardag of bruiloft en wil je een vlag bedrukken met een foto van de jarige of het echtpaar? Dan kan je de foto meeleveren met vlaggen bestellen. Drukwerkdeal.nl drukt vervolgens de foto af op de vlag met de vier CMYK-kleuren, cyaan, magenta, yellow en key (zwart). Het mengen vindt tijdens de bedrukking plaats en vanzelf verschijnt de foto op vlag. Wil je vlaggen bestellen met daarop een mooie tekst? Bijvoorbeeld de naam en leeftijd van de jarige. Of de namen van het echtpaar en de trouwdatum. Dan is de PMS-druktechniek toepasselijk. Bij Drukwerkdeal.nl is bedrukking mogelijk tot en met vier kleuren PMS. Het mengen vindt voorafgaand aan het afdrukken plaats. Vervolgens ontvang jij een vlag met daarop de tekst in de opgegeven kleuren.

Voor feestelijke sferen

Een vlag voegt nog iets toe aan de gelegenheid. Het maakt niet uit waar het om gaat. Een evenement, een beurs, verjaardag of bruiloftsfeest. Met een vlag trek je nog meer aandacht en het geeft een nog feestelijkere sfeer. Bezoekers worden direct enthousiast bij het zien van de vlag. Daarom is vlaggen bestellen altijd een goede optie en zeker bij Drukwerkdeal.nl. Afhankelijk van het type vlag, heb je verschillende formaten en opties. Drukwerkdeal.nl heeft de volgende opties voor vlaggen bestellen:

  • Dropflags
  • Beachflags
  • Gevelvlaggen
  • Kioskvlaggen
  • Mastvlaggen
  • Raamvlaggen

De gevelvlaggen en mastvlaggen kunnen nog op maat gemaakt worden. De dropflags en beachflags zijn staande vlaggen die ook buiten neergezet kunnen worden. Het verschil tussen beide modellen zit in de hengel van de vlag. Door de spant hebben de dropflags nog een strakkere uitstraling. De beachflags zijn voorzien van een band en zijn iets soepeler opgesteld. In principe is iedere vlag voor alle gelegenheden aan te schaffen. Voor de buitenlucht heb je wel wat meer omstandigheden die je in overweging moet nemen, zodat de vlag ook stevig blijft staan als het weer minder mee zit.


Comments are closed.