Forumplein

Ga je trouwen? Vergeet dan niet op tijdig trouwringen te bestellen

Home  >>  Sieraden en Accessoires  >>  Ga je trouwen? Vergeet dan niet op tijdig trouwringen te bestellen

Als je verloofd bent en dus binnen niet al te lange tijd gaat trouwen, dan is het belangrijk dat je alles goed regelt en het is vooral van belang dat je alles op tijd regelt. Je wilt dus te allen tijde voorkomen dat je bepaalde dingen last minute moet regelen, want het kan heel goed zo zijn dat het dan te laat is. En dat is eigenlijk met alles een klein of een groot drama. Want alle elementen zijn voor de bruiloft natuurlijk van wezenlijk belang. Het is bijvoorbeeld zo dat je trouwringen soms wel twee maanden van te voren moet bestellen. Trouwringen zijn uniek en deze moeten dus in de regel ook nog gemaakt en geleverd worden. Dat kan natuurlijk niet à la minute geregeld worden. Dus als je een paar dagen voor de bruiloft nog trouwringen nodig hebt, dan heb je best wel een groot probleem. De trouwringen zijn immers een redelijk essentieel onderdeel van het hele ritueel. Maar dat geldt natuurlijk ook voor de taart, de trouwjurk, de uitnodigingen en de locatie! Stel je voor dat je vergeet om de locatie ver van te voren te boeken en deze blijkt op het moment van boeken al bezet te zijn. Wat ga je dan doen? Daarom zijn mensen vaak ook wel meer dan een paar maanden verloofd, want in die periode moeten ze van alles regelen en daar gaat veel tijd in zitten. Een locatie kan bijvoorbeeld de eerste drie of vier maanden volgeboekt zijn. Dat betekent dat je sowieso pas na drie of vier maanden kunt trouwen. Maar de meeste mensen zijn wel een jaar lang verloofd voordat ze in het huwelijksbootje treden. Dat is goed om twee redenen. Allereerst kun je in dat jaar heerlijk genieten van alle voorpret. Je kunt lekker naar het moment toewerken en juist in dat jaar genieten van het bekijken van trouwringen of bruidsjurken. Als je alles immers in een paar maanden moet regelen, dan heb je niet voldoende tijd om rustig te genieten. Alles moet snel voor de deadlines geregeld worden en daardoor heb je teveel stress om echt van het moment te genieten. Daarom nemen mensen dus de tijd. Dat is dan ook meteen het tweede voordeel. Want als je genoeg tijd hebt, dan kun je dus ook de beste locatie boeken en je kunt op tijd de trouwringen bestellen of de bruidsjurk laten maken. Pas alleen wel op, want het hebben van tijd kan ervoor zorgen dat je het gaat uitstellen. Geniet dus van de voorpret, maar bestel, reserveer en koop alles altijd ruim op tijd.

Waar kan ik trouwringen kopen?

Als je op zoek bent naar trouwringen, dan kun je terecht op de site van juwelierdeeenhoorn. Hier vind je namelijk verschillende soorten van trouwringen van uiteenlopende merken zoals:

  • Duo of Love
  • Honeymoon
  • Gerstner
  • Fischer
  • Titanfactory

Je kunt kiezen uit maar liefst 1000 verschillende ringen. Via de site kun je alvast een kijkje nemen, maar je wilt ze natuurlijk ook in het echt kunnen bekijken. Daarvoor kun je het beste even langs komen in de winkel. Dan kun je ook meteen met de juwelier in gesprek gaan over je wensen en vervolgens kunnen de trouwringen gemaakt worden. Zorg ervoor dat je altijd ongeveer 9 tot 12 weken voor de bruiloft bestelt, zodat je zeker weet dat je ze ook in je bezit hebt als je gaat trouwen.

Contact opnemen via de site

Op de website van juwelierdeeenhoorn.nl vind je een contact knop. Daarmee kun je gemakkelijk contact opnemen met de juwelier.


Comments are closed.