Forumplein

Dé koerier in Den Haag en omstreken

Home  >>  Bedrijven en Bedrijfsleven  >>  Dé koerier in Den Haag en omstreken

Dé koerier in Den Haag en omstrekenHebt u een eigen website opgericht en verkoopt u producten vanuit uw webwinkel? Woont u in Den Haag en wilt u als bedrijf vele objecten verzenden door deze stad? Wat de reden dan ook kan zijn waarom u een koerier in Den Haag nodig hebt, op johanbloemsaattransport mag u rekenen. We beschikken over diverse bestelbusjes die dagelijks door gemotiveerde chauffeurs worden bestuurd. We kunnen u daarom ook garanderen dat we snel aan huis kunnen leveren. Zoals u wellicht ook op uw eigen website aangeeft zetten we iedere dag alles op alles om binnen 1 werkdag en dus binnen 24 uur te bezorgen. Dat is vanwege het feit dat we als koerier in Den Haag werken natuurlijk een goede optie als uw bedrijf zich hier ook bevindt. Wij hanteren uitermate concurrerende bezorgkosten dus kijk snel op de site en bekijk of het voor u ook een stuk voordeliger is om over te stappen naar deze koerier in Den Haag. Het gaat trouwens niet alleen maar om de prijzen en de snelheid. U wilt immers dat ieder pakketje, groot en klein, veilig op de eindbestemming terecht komt. Een breuk is funest voor het klantenvertrouwen in zowel uw bedrijf als in deze koerier in Den Haag. Vandaar dat we met grote zorg de objecten uit handen nemen en op een uiterst veilige manier te werk gaan zodat er niets kan sneuvelen tijdens het transport.

Een koerier in Den Haag waar u op kunt vertrouwen

Hoe kan het toch dat deze koerier in Den Haag een grote staat van dienst heeft en een goede reputatie geniet? Dat komt door een keur aan investeringen. We hebben het hier niet alleen over financiële investeringen zoals de aanschaf van betrouwbare bestelbusjes. Het gaat ook om de investering in onze medewerkers en onze klanten.

  • Wij screenen bijvoorbeeld iedere medewerker voordat we hen in dienst nemen,
  • Daarnaast denken wij zoals de klant. En dat betekent dat we naast snelheid ook klantvriendelijkheid en veiligheid hoog in het vaandel hebben staan,
  • Wij houden rekening met specifieke wensen zoals grote bezorgingen of spoedbezorgingen. Het is allemaal geen enkel probleem.

Dankzij de screening van onze chauffeurs weet u in ieder geval zeker dat het pakketje niet alleen op tijd wordt opgehaald en wordt bezorgd, maar ook dat er geen risico bestaat dat het pakketje verloren gaat. Dit is bij de concurrenten van deze koerier in Den Haag namelijk een veelgehoord probleem. Ook kennen onze chauffeurs Den Haag en omstreken op hun duimpje zodat ze op de hoogte zijn van afzettingen en omleidingen. Ook houden we rekening met filevorming zodat we de file tijdig kunnen vermijden en de klant er niet onder hoeft te lijden. Dat maakt deze koerier in Den Haag multifunctioneel en met gepaste trots mogen wij dan ook wel stellen dat we een totaalservice aanbieden waar nog heel wat bedrijven van zouden kunnen leren.

We houden onze prijzen laag zodat u er optimaal van kunt profiteren

We berekenen graag de kosten als u met ons in zee wilt gaan. Klim daarom in de pen, stuur een e-mail of maak direct een afspraak zodat we bij u op kantoor langs kunnen komen voor een eerste kennismakings- en adviesgesprek. Naast een koerier in Den Haag kunt u ons bedrijf ook inhuren als er sprake is van een ontruimingsopdracht. Gaat u bijvoorbeeld als bedrijf verhuizen naar een groter pand? Dan verzorgen we naast de verhuizing ook de schoonmaak van het oude pand. Dat wilt u immers in nette staat opleveren zodat een ander bedrijf er direct in kan trekken en u uw borg terugkrijgt.


Comments are closed.