Forumplein

Een massage opleiding in Rotterdam volgen

Home  >>  Coaching en Workshops  >>  Een massage opleiding in Rotterdam volgen

Ik heb ongeveer drie jaar een relatie met mijn vriendin. Het is een erg leuke meid en ze is dol op sporten. Ze rent veel en is hier erg goed in. Ze is hier acht jaar geleden mee begonnen om af te vallen, maar loopt nu vaak halve en hele marathons en is erg snel. Ik ben iemand die ook vaak sport, maar speelde voornamelijk teamsporten. Sinds ik haar ken ben ik ook meer gaan rennen, zij spoorde mij aan om dit te doen. Vroeger vond ik rennen altijd een beetje saai, maar tegenwoordig doe ik het met veel plezier. Over een half jaar wil ik mijn eerste halve marathon lopen en ik ben veel aan het trainen, gelukkig kan mijn vriendin mij helpen en mij veel tips geven. Mijn vriendin is de laatste maanden veel aan het trainen en heeft hierdoor regelmatig rugpijn. Ze wil graag haar record verbeteren en moet hier hard voor trainen. Ze weet niet waardoor de rugpijn komt, maar we denken dat de trainingen niet helpen. Ze is wel eens bij een huisarts en een fysiotherapeut geweest, maar die weten niet wat de oorzaak is. Ik gaf haar vaak een massage als ze last had en dat hielp altijd een beetje. Ze vond het erg lief dat ik haar wilde masseren, ook al wist ik niet of ik het goed deed. Door deze massages groeide mijn interesse in masseren en het leek mij leuk om een massage opleiding in Rotterdam te volgen. Met een massage opleiding in Rotterdam kan ik beter leren masseren en mijn vriendin heeft er baat bij. Ik dacht alleen dat een massage opleiding in Rotterdam erg duur zou zijn, maar ik wilde het graag uitzoeken.    

Bij de Eerste NVVS een massage opleiding in Rotterdam volgen

Ik zocht online of ik bij een bedrijf een massage opleiding in Rotterdam kon volgen. Er zijn veel bedrijven waar je kan leren masseren, maar vaak worden cursussen gegeven en is de opleiding of cursus niet professioneel. Ik wilde het graag op een goede manier leren en zocht daarom een professioneel bedrijf. Door te zoeken op Google op massage opleiding in Rotterdam vond ik uiteindelijk de website van de Eerste NVVS eerste-nvvs.nl. De 1e Nederlandse Vakschool voor Sportmassage is een erkend opleidingsinstituut, hierdoor wist ik zeker dat ze goede opleidingen aanbieden. Ik zag hier een massage opleiding in Rotterdam die mij erg aansprak. In twaalf weken kon ik een opleiding voor Wellness massage volgen en de lessen waren op donderdag avond, hierdoor kon ik het gemakkelijk na mijn werk doen. De opleiding was niet duur en ik leerde erg veel tijdens de lessen. Er worden lessen over verschillende stijlen en technieken gegeven, zodat je deze hierna kan toepassen. Mijn vriendin was erg blij met massage opleiding in Rotterdam, want ik kon veel op haar oefenen. Ik masseer haar nu regelmatig en het helpt haar veel met haar rugpijn.    

Ook andere opleidingen

De eerste opleiding die ik gevolgd had vond ik erg interessant en leuk om te doen. De opleidingen en cursussen zijn vaak te volgen door iedereen. Hierna wil ik een sportmassage opleiding volgen, omdat dit erg veel voordelen heeft voor mijn vriendin en ik vind het een interessant onderwerp. Voor een massage opleiding in Rotterdam kan ik de Eerste NVVS aanraden.

  • Het is een professioneel opleidingsinstituut, waardoor de kwaliteit van de opleidingen altijd goed is
  • Veel van de opleidingen en cursussen zijn door iedereen te volgen
  • Ik kon de opleiding na mijn werk in de avond doen
  • De opleidingen zijn vaak niet duur

Comments are closed.