Forumplein

Een baan in Java in Den Haag

Home  >>  Bedrijven en Bedrijfsleven  >>  Een baan in Java in Den Haag

De afgelopen twee jaar heb ik voor een IT-bedrijf gewerkt en kon daar beginnen als junior developer. Ik heb daar veel geleerd in die twee jaar, maar ik wilde graag meer begeleiding. Als je nog niet veel ervaring hebt als programmeur, dan is het soms lastig om projecten succesvol af te ronden. Ik wilde daarom werken voor een bedrijf waar ik meer begeleiding zou krijgen en ging op zoek naar een andere baan in Java in Den Haag. Op de website van ovsoftware zag ik een leuke vacature en ik nam contact op met dit bedrijf. Na diverse gesprekken heb ik daar nu een baan. Jaren geleden besloot ik dat ik graag een baan als developer wilde. Ik had al wat ervaring met programmeren, want ik had online een aantal cursussen gevolgd en had een aantal projectjes gedaan in mijn vrije tijd. Ik werkte bij een bank, maar wilde graag wat anders en een baan als developer leek mij erg leuk. Er kwamen steeds meer functies vrij bij ICT-bedrijven en ik zag hier veel toekomst in. Ik besloot om mij te laten omscholen en na een jaar had ik diverse projecten afgerond en ervaring opgedaan . Ik vond een leuke vacature voor junior developer in Java in Den Haag en werd voor deze baan aangenomen. Het was mijn eerste baan in de ICT en het was een groot verschil met mijn vorige baan. Als junior developer moet je nog erg veel leren, daarom hoopte ik dat ik begeleiding zou krijgen van een ervaren developer, maar dit viel erg tegen. Ik leerde erg veel van de projecten die ik daar deed, maar ik wilde meer hulp krijgen. Na twee jaar besloot ik om bij dit bedrijf te vertrekken en naar een andere vacature voor developer Java in Den Haag te zoeken.  

Verschillende vacatures voor developer Java in Den Haag bij ovsoftware

Tegenwoordig zijn er erg veel bedrijven die developers zoeken, daarom wist ik dat ik gemakkelijk een vacature in Java in Den Haag zou kunnen vinden. Voorheen werkte ik voor een klein bedrijf, maar nu wilde ik graag werken voor een groter bedrijf.  Ik vond verschillende websites met vacatures voor een developer Java in Den Haag, maar een bedrijf vond ik direct erg interessant, dit was ovsoftware. Dit bedrijf had verschillende vacatures openstaan. Dit bedrijf is een van de grootste ICT-bedrijven in Nederland, er zijn veel doorgroeimogelijkheden, je kan zelf projecten uitkiezen die voor jou interessant zijn en er wordt veel aan kennisdeling gedaan. 

Na diverse gesprekken een baan

Ik zag op de website van ovsoftware dat ik een gesprek kon aanvragen bij dit bedrijf en besloot om dit te doen. Tijdens het kennismakingsgesprek besprak ik de mogelijkheid als developer in Java in Den Haag en ik wilde graag meer weten over dit bedrijf. Ik vond het gesprek erg prettig en er waren voor mij mogelijkheden voor een baan. Ik besloot om bij dit bedrijf te solliciteren en kreeg na diverse gesprekken een baan. Dit zijn de redenen waarom ik voor een functie bij ovsoftware.nl als developer Java in Den Haag solliciteerde:

  • Het is een groot bedrijf, maar je krijgt er veel aandacht
  • Er zijn veel doorgroeimogelijkheden
  • Je kan projecten kiezen die voor jouw ontwikkeling belangrijk zijn
  • Ik had diverse prettige en interessante gesprekken
  • Samenwerking en kennisdelen zijn bij dit bedrijf erg belangrijk

Comments are closed.