Forumplein

Dit jaar een origineel kerstpakket geven?

Home  >>  Cadeau en Relatiegeschenken  >>  Dit jaar een origineel kerstpakket geven?

Op tijd beginnen met het uitzoeken van een kerstpakket is verstandig, maar het betekent ook dat u waarschijnlijk nog niet in kerststemming bent. De meeste ondernemers en HR-afdelingen zijn net na de zomer al bezig met het uitzoeken van een leuk kerstpakket. Op tijd oriënteren geeft u de mogelijkheid een aantal pakketten uit te proberen om te zien of het pakket bij uw organisatie en werknemers past. Gelukkig biedt kerstpakketonline.nl een handig overzicht aan van uiteenlopende kerstpakketten, zodat het kiezen al een stuk eenvoudiger wordt. Een origineel kerstpakket geven aan uw werknemers is zo snel geregeld. U kiest namelijk uw kerstpakket gewoon uit via de website en bestelt het aantal pakketten dat u nodig heeft. Deze worden dan in de week voor de kerstvakantie bij u afgeleverd, zodat u ze persoonlijk uit kunt delen. Bij kerstpakketonline.nl kunt u al terecht voor een kleine attentie vanaf een paar euro, maar ook voor complete pakketten. 

Welk kerstpakket kiest u dit jaar?

Bij kerstpakketonline kunt u kiezen uit ontzettend veel pakketten, die met zorg worden samengesteld. Via de website kunt u standaard pakketten bestellen of uw eigen pakket samenstellen. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor wijnpakketten, waarmee u een fles kwaliteitswijn aan uw medewerker geeft. Het wijnpakket is zo uitgebreid te maken als u zelf wilt. Zo kunt u een enkele fles rode wijn of champagne geven, maar ook een kistje met vier kwaliteitswijnen. Ook te geven als relatiegeschenk tijdens de feestdagen, inclusief een kerstwens. De meeste bedrijven waarderen dit soort attenties zeker. Standaard kerstpakketten zijn samengesteld op basis van een thema, waar bijpassende producten in zitten. Zelf een pakket samenstellen kan natuurlijk ook. Dan kan uw medewerker kiezen uit een groot aantal producten die goed passen bij Kerstmis en een heerlijk feestmaal, zoals:

  • kazen
  • koekjes
  • nootjes en chips
  • chocolade

Naast lekker eten kunt u ook non-food artikelen in uw kerstpakket meegeven. Dan kunt u denken aan leuke artikelen voor in het interieur of tafelwaar. Met een compleet kerstpakket kan uw werknemer een gerecht op tafel zetten voor het hele gezin. Liever maatwerk? Dat is ook mogelijk. Vanaf vijftig pakketten of meer heeft u alle vrijheid om te bepalen welke producten u in uw kerstpakketten wilt hebben. Kijk op de website voor meer informatie of vraag naar de voorwaarden. 

Waardering

Hoewel het kerstpakket soms wordt gezien als een oubollig cadeau, wordt een pakket wel degelijk gewaardeerd door veel werknemers. Het is dan ook zeker aan te raden elk jaar een attentie of kerstpakket uit te delen. U hoeft echter niet te kiezen voor een traditionele inhoud. Steeds meer kerstpakketten zijn af te stemmen op de aard van uw organisatie, de visie en waarden als duurzaamheid. Zo zitten er tegenwoordig vaker fairtrade producten in kerstpakketten en is alcohol lang geen standaard onderdeel meer van het pakket. Gezonder eten wordt belangrijker, dus volgen producten van kerstpakketten deze trend ook. Een extra waardering laat u blijken door het bijsluiten van een persoonlijke boodschap, waarbij u de medewerker bedankt voor behaalde resultaten en inzet van het afgelopen jaar. Een nieuwjaarswens past daar ook uitstekend bij. 


Comments are closed.