Forumplein

Taxus Baccata het hele jaar door bestellen?

Home  >>  Bedrijven en Bedrijfsleven  >>  Taxus Baccata het hele jaar door bestellen?

De Taxus Baccata komt van oorsprong voor in Europa en delen van Afrika en Azië. Omdat de plant het van nature goed doet in deze streken, is deze taxus ideaal voor in de tuin. De plant blijft in zomer en winter mooi groen en is dus heel geschikt voor een groene heg of afscheiding in uw tuin. De Taxus Baccata bestelt u het hele jaar door voordelig via taxusbestellen, hét adres voor uw coniferen en taxussen in Nederland. U kunt hier terecht voor taxussen in pot of met kluit. Uiteraard zijn alle taxussen, ook de Taxus Baccata, van goede kwaliteit en kunt u kiezen uit diverse formaten. Zo heeft u al een Taxus Baccata in huis vanaf enkele euro’s. 

Grote Taxus Baccata bestellen

De taxus is een langzaam groeiende plant. Als u een hoge heg wilt aanplanten door een taxus in uw tuin te plaatsen, zult u daarom taxusbomen van aanzienlijke grootte moeten kopen. Als u voor de kleine variant kiest moet u jaren wachten voor uw heg de gewenste hoogte heeft bereikt. Gelukkig kunt u via taxusbestellen.nl al uw taxusbomen van de juiste lengte bestellen. Zo bieden wij u de Taxus Baccata in een hoogte van maar liefst 200 centimeter aan. Met een heg die bestaat uit deze planten, heeft u direct schaduw en privacy in uw tuin of langs uw huis. De taxusboom kan ontzettend oud worden. In Nederland staan diverse zeer oude bomen van deze soort. Deze Taxus gaat bij het juiste onderhoud dus zeer lang mee. U koopt hiermee een groene heg voor het leven. Als u voor deze soort kiest, heeft u de mogelijkheid te kiezen voor de:

  • Taxus Baccata Repandens
  • Taxus Baccata Summergold

De tweede soort heeft een licht gele gloed over de naalden. U kunt deze twee soorten zeer goed afwisselen en naast elkaar zetten voor een speelse groene afrastering in uw tuin. Varieer ook eens met de hoogte van uw taxussen. Hiermee geeft u uw grote tuin meer diepte en energie. Voor extra gemak bieden wij complete hagen aan die direct zijn aan te planten. Handig voor een complete en snelle aankleding van een (grote) tuin. De soort ‘Repandens’ wordt niet hoger dan zestig centimeter en is daarmee ideaal voor borders en lage heggen, of als vervanging voor een buxushaag. In tegenstelling tot de buxus is de taxus niet gevoelig voor motten. U moet er alleen op letten dat uw taxus niet te veel water krijgt.

Onderhoud en plaatsing

Via taxusbestellen.nl bestelt u uw taxussen en coniferen eenvoudig. U kunt ervoor kiezen de planten zelf op te halen of te laten bezorgen. Daarbij bieden we ook de mogelijkheid de bomen te laten aanplanten. Zo weet u zeker dat uw Taxus Baccata direct goed staat. Onze hoveniers voorzien u graag van advies over onderhoud en bemesting. Wilt u liever een bezoek brengen aan onze Kwekerij? U vindt ons in Wekerom, nabij Ede. Hier kweken wij al vijftien jaar met veel liefde en zorg diverse soorten taxussen en coniferen. Als u online een van onze planten bestelt, kunt u er zeker van zijn dat deze hier vandaan komt. 

Lees meer…


Comments are closed.