Forumplein

Wilt u een training snellezen volgen?

Home  >>  Coaching en Workshops  >>  Wilt u een training snellezen volgen?

Wij moeten voor ons werk altijd heel veel verslagen lezen. Dat is niet altijd eenvoudig omdat wij niet altijd genoeg tijd hebben om alles door te nemen. Omdat het ook geen optie is om de stukken niet door te nemen, hebben wij onlangs besloten dat wij met de mensen van ons werk een training snellezen wilden gaan volgen. Wanneer wij namelijk een training snellezen konden volgen, zou dat voor ons hopelijk heel veel mogelijkheden brengen. Als wij het tempo waarin wij konden lezen konden verhogen, dan zou dat voor ons heel ideaal kunnen zijn. Wij hebben daarom gekeken hoeveel mensen bij ons op kantoor geïnteresseerd waren in een training snellezen en wij merkten dat heel veel mensen graag een training snellezen wilden gaan volgen. Iedereen vindt het namelijk prettig om minder tijd kwijt te zijn voor hetzelfde werk en vandaar dat wij zijn gaan zoeken naar een aanbieder die ons een training snellezen kon aanbieden. Wij hebben gekeken waar wij het beste konden gaan kijken en wij hebben dat via het internet onderzocht. Wij wilden namelijk met een bedrijf in zee gaan dat een goede reputatie had en omdat wij ook maar een beperkt budget hadden, was het ook fijn om geholpen te kunnen worden voor een goede prijs. Wij hebben daarom uitgebreid gezocht en uiteindelijk kwamen wij terecht bij de mensen van snellezen.com. Zoals de naam van deze site al een beetje doet vermoeden, kun je hier altijd een training snellezen komen volgen. Wij hebben de informatie op de site even goed doorgenomen en ik moet u zeggen dat wij meteen heel enthousiast waren over de mogelijkheden die wij hier allemaal te zien kregen. Wij hebben daarom gekeken naar de mogelijkheden en wij zagen dat wij hier een training snellezen op maat konden krijgen. Dat zou voor ons heel ideaal zou kunnen zijn. Wij hebben daarom meteen even contact opgenomen met de mensen van dit bedrijf om te horen of zij ons ook nog konden onderwijzen. Dat bleek het geval te zijn en dat was heel prettig om te horen. 

Wij hebben veel geleerd van de training snellezen

Wij hebben ons met de hele afdeling opgegeven voor de training snellezen en dat is ons heel goed bevallen. Wij hebben namelijk heel veel nuttige kennis opgedaan en wij hebben zeer zeker heel goede vaardigheden geleerd. Wij zouden daarom iedereen deze training snellezen ook van harte willen aanbevelen. Als u ook graag sneller wilt leren lezen, is deze training alles wat u nodig heeft. Wij plukken iedere dag weer de vruchten van onze investering. 

Hadden wij dit maar eerder gedaan 

Wij vinden het nu jammer dat wij niet heel veel eerder deze cursus hebben gedaan. Wij lezen nu heel veel meer in minder tijd zonder dat de kern van de tekst ons ontgaat. Kortom:

  • Wij zijn zeer tevreden over deze training
  • Wij hebben heel veel geleerd 
  • Wij raden deze training iedereen aan 

Meer weten? Kijk dan ook nog even op snellezen.com. Daar kunt u zich ook opgeven voor een van de trainingen of u kunt hier even contact opnemen met een van de mensen van dit bedrijf.                                    


Comments are closed.