Forumplein

De workshop goochelen van goochelaar Jordi

Home  >>  Nieuws  >>  De workshop goochelen van goochelaar Jordi

goochelaarjordi - Workshop goochelenDe goocheltrucs van goochelaar Jordi zijn bij veel mensen wel bekend, want Jordi treedt veel op tijdens feesten en partijen. Misschien heb je zelf wel eens een show van Jordi bijgewoond of een andere show van een andere goochelaar en misschien ben je wel nieuwsgierig naar hoe die trucs nu precies werken. Het idee dat een goochelaar een konijn uit de hoge hoed tovert is natuurlijk achterhaald. Een goochelaar is vooral een showman. Als je de performance van Jordi bekijkt, dan wordt al snel duidelijk dat de trucs maar een klein deel van de show uitmaken. Een groot deel is het entertainen van de mensen in de zaal, interactie, humor en afleiding. Dat laatste is niet te onderschatten, want als je een zaal weet te bespelen en als je de mensen af kunt leiden, dan werken je trucs natuurlijk des te beter. Een act van een goochelaar is dus een totale performance waarbij je zowel moet letten op het uitvoeren van de trucs, maar vooral ook op de mensen voor wie je optreedt. Simpelweg een truc laten zien is al snel saai, maar als je er een wervelende show van maakt vol humor dan heb je de zaal snel op je hand. Maar voordat je daar over na kunt denken, moet je natuurlijk eerst in staat zijn om de trucs soepel uit te voeren. Daarvoor moet je weten hoe de trucs werken. En het is met die reden dat goochelaar Jordi een workshop goochelen heeft opgezet. Via de workshop goochelen kun je inzicht krijgen hoe de trucs precies werken kun je leren om de trucs zelf uit te voeren. Dus als je een passie hebt voor goochelen of als je gewoonweg nieuwsgierig hebt, dan kun je nu deelnemen aan een workshop goochelen.

Waarom een workshop goochelen?

Als je de site van Jordi bezoekt dan zie je meteen wat er zoal gedaan wordt tijdens een workshop goochelen en ook waarom Jordi ervoor gekozen heeft om deze workshops te geven. Een tijd terug was er op tv een programma met de naam ‘goochelaars ontmaskerd’ waarin een goochelaar liet zien hoe de grote illusies tot stand kwamen. Veel goochelaars en illusionisten waren boos omdat hun trucs in principe ontmaskerd werden. Jordi doet hetzelfde maar met een goede reden. Er bestaan veel vooroordelen over het vak goochelen. In tegenstelling tot de grote illusionisten denken mensen bij goochelen vaak aan kleine (makkelijke) trucs. Juist om mensen te laten zien wat er echt bij komt kijken als je gaat goochelen heeft Jordi deze workshops opgezet. Daarnaast is een workshop goochelen ook ideaal om jonge mensen enthousiast te maken. Op deze manier kan het vak doorgegeven worden aan de nieuwe (jongere) generaties. Dat is belangrijk natuurlijk, want het zou jammer zijn als er in de toekomst geen goochelaars meer zijn. Dus om al deze redenen heeft Jordi een workshop goochelen opgezet.

Schrijf je in via de site of shop voor goochelartikelen in de webwinkel van Jordi

Mocht je interesse hebben in een workshop goochelen, dan kun je op de website meer informatie vinden. Je vindt de website via goochelaarjordi.nl. Via trucshop.nl kun je tevens zelf allerlei goochelmateriaal kopen. Zo kun je bijvoorbeeld de volgende goochelartikelen kopen:

  • Goocheldozen
  • Speciale goochelkaarten
  • Feestartikelen
  • Magic wallets
  • Cups and balls

Kortom, je vindt er genoeg om zelf aan de slag te gaan met allerlei verschillende trucs. Als je echt serieus aan de slag wilt met goochelen, dan is het natuurlijk handig om een workshop goochelen bij te wonen. Op deze manier kun je de fijne kneepjes van het vak goed in de vingers krijgen.


Comments are closed.