Forumplein

Een goede omgeving voor je kinderen realiseer je via een gastouderbureau

Home  >>  Nieuws  >>  Een goede omgeving voor je kinderen realiseer je via een gastouderbureau

Op het moment dat je carrière op rolletjes loopt en wanneer je relatie in stabiel vaarwater terecht is gekomen, dan is het een logische stap om kinderen te nemen. Vaak volg je immers een bepaald traject richting het ultieme geluk. Dit geluk en het traject er naartoe bestaat  allereerst uit een goede opleiding. Vervolgens krijg je met die opleiding een baan die bij je past en tijdens dit proces ontmoet je vast ook de man of vrouw van je dromen. Met deze drie basisvoorwaarden kun je dan verder groeien, totdat je een leven op poten hebt gezet waar je tevreden mee bent. Op het moment dat je carrière op orde is en je leeft op een harmonieuze wijze samen met je partner, dan kun je besluiten om het missende ingrediënt ‘in huis te halen’. Het leven is immers niet compleet zonder een kleine. Maar zoals je in het verhaal al snel kunt zien is het natuurlijk wel zaak dat beide partners hun carrière kunnen blijven handhaven. Anders vermindert het geluk en je wilt natuurlijk wel een maximale realisatie van het geluk. Dus zal je een oplossing moeten vinden die zowel goed is voor jezelf als voor je kind. Een dergelijke oplossing is een gastouder.

Wat is een gastouderbureau?

Veel mensen sturen hun kind naar de kinderdagopvang. Hier is op zich niets mis mee, maar deze kinderdagverblijven variëren nogal eens in kwaliteit. Ook heb je vaak te maken met grote groepen van kinderen waar niet altijd evenveel aandacht is voor alle kinderen. Het is in dat opzicht dus echt een opvang en niet direct een plek waar kinderen zich echt kunnen ontwikkelen. Tevens zijn het dagverblijven. Het zijn dus plaatsen waar de kinderen van 9 tot 5 (de uren dat de ouders werken) worden opgevangen. Maar wat als je in de horeca werkt en vooral in de avonduren opvang nodig hebt? Voor mensen met flexibele werkuren is een gastouderbureau een goede oplossing. Een gastouderbureau voorziet ouders van een gastouder(s) of een gastoudergezin waar kinderen, indien dat nodig is, 24/7 terecht kunnen. Via een gastouderbureau heb je de volgende voordelen:

  • Kinderopvang via een gastouderbureau zorgt voor opvang zowel binnen als buiten de reguliere kantooruren.
  • Kinderopvang via een gastouder gezin is kleinschalig met voldoende aandacht voor het kind.
  • Via het gastouder bureau kun je zelf de gastouders uitzoeken die passen bij jouw visie wat betreft aandacht en opvoeding.
  • Een gastouderbureau is vaak voordelig(er).

Waar kan ik terecht voor een gastouderbureau?

Mocht je meer willen weten over de mogelijkheden met gastouder gezinnen, dan kun je allereerst een kijkje nemen op de website van gastouderbureausnoesje.nl. Via dit gastouderbureau kun je in contact komen met uiteenlopende gastouder gezinnen. Verder kun je via de site oppas aan huis regelen en verder heb je nog vele andere mogelijkheden die je op de site kunt vinden. Wil je meer weten, dan kun je uiteraard ook altijd contact opnemen om alles te bespreken. Dit geldt zowel voor de meer opvoedingsgerichte vragen evenals de meer praktische zaken zoals financiële vragen en logistieke vragen.  Op de site is alles vrij beknopt weergegeven. Dus als je interesse hebt, dan kun je het beste even contact opnemen met een medewerker van gastouderbureau Snoesje. Je krijgt dan direct een informatie boekje thuis gestuurd waarin alles tot in detail wordt uitgelegd. Dit kun je dan rustig op je gemak doorlezen en als je daarna nog meer vragen hebt of als je interesse hebt in een gastouder gezin, dan kun je direct een afspraak maken voor een intake gesprek.


Comments are closed.