Forumplein

Waarom koop je een power bank?

Home  >>  ICT en Techniek  >>  Waarom koop je een power bank?

legetelefoon - Power bankWanneer mensen een nieuwe telefoon kopen zijn ze vaak ontzettend enthousiast. Het toestel heeft een betere camera, werkt sneller en makkelijker en heeft een grote accu. Deze mensen denken soms dat hun batterij simpelweg niet leeg kan. Ze stappen zonder problemen met 10% in de trein en vinden het dan raar dat hun apparaat halverwege de rit uitvalt. Een power bank kan dit probleem oplossen. Zelfs voor de beste telefoons kan een power bank goed van pas komen. Een power bank is eigenlijk niets meer dan een externe oplader voor je telefoon. Je legt je telefoon niet meer aan het stopcontact, maar gewoon aan deze oplader. Binnen mum van tijd is de accu weer gevuld en kun je er weer tegenaan! Waarom koop je een power bank?

  • Genoeg stroom op vakantie
  • Geen verveling in het openbaar vervoer
  • Bereikbaarheid op je werk

Wanneer je op vakantie gaat wil je altijd je camera gereed hebben. Wanneer je dat prachtige panorama vindt wil je niet eerst naar een stopcontact lopen om je telefoon op te laden. Met een power bank omzeil je dit probleem. Je laadt de power bank van tevoren op, zodat je zeker weet dat je op het moment dat het uitmaakt stroom hebt. Het gaat natuurlijk niet alleen om je camera. Soms wil je ook gewoon even met vrienden bellen of een leuk spelletje spelen. Op reis heb je lang niet altijd toegang tot een stopcontact. Door voor de reis een power bank op te laden ben je optimaal voorbereid. Hiernaast is een externe oplader ook ideaal in het openbaar vervoer. Op sommige momenten wil je gewoon niet zonder telefoon zitten, zoals bijvoorbeeld in een drukke trein. Wanneer je naar muziek kan luisteren is het meestal goed uit te houden, maar zonder vermaak heb je een lange reis voor de boeg. Een power bank zorgt dat jouw treinreis altijd voorspoedig verloopt.

Power bank voor bereikbaarheid

Wanneer je voor je werk veel op reis bent is het natuurlijk ook belangrijk dat je mobiel continue opgeladen is. Wanneer je gebeld wordt door een klant moet je zonder aarzeling kunnen opnemen, zonder daarbij bang te zijn dat je mobiel halverwege het gesprek uitvalt. Ook je baas moet je natuurlijk te allen tijde kunnen bereiken. Niet alleen om nog even terug te komen op die opdracht van vorige week, maar ook om je een promotie te kunnen geven! Een externe oplader zorgt dat je geen kansen misloopt en altijd helemaal bij bent! Natuurlijk is het niet altijd slim op een power bank te kopen. In oudere telefoons gaat de accu vaak stuk. Deze loopt dan een stuk sneller leeg dan voorheen het geval was. Een power bank heeft dan vaak geen zin: de telefoon loopt sneller leeg dan je deze weer op kunt laden. Wanneer je beseft dat de accuduur van je mobiel begint terug te lopen is het niet verstandig om een externe oplader te kopen. Je moet dan gewoon je telefoon vervangen en opnieuw beginnen.

De leukste soorten

Wanneer je hebt besloten dat je een externe oplader wilt dan is de volgende vraag hoe deze eruit moet zien. Op https://www.legetelefoon.nl/een-powerbank/wat-is-een-powerbank/ vind je de leukste soorten, allemaal tegen voordelige prijzen! Je kunt niet alleen variëren in stijl, maar ook in capaciteit. Hoe meer capaciteit de oplader heeft, hoe meer mAh deze later kan leveren. Wanneer je telefoon een accu heeft van 2000 mAh en je een oplader capaciteit heeft van 2500 mAh kun je de telefoon ongeveer 1 keer volledig opladen. Een gedeelte van de capaciteit gaat tijdens het laden verloren aan weerstand en warmte.


Comments are closed.