Forumplein

Dankzij hypnose afvallen?

Home  >>  Mens en Gezondheid  >>  Dankzij hypnose afvallen?

hypnose-praktijk - hypnose afvallenMaakt het teveel aan kilo’s u onzeker? Heeft u het gevoel dat u alles binnen uw macht heeft gedaan om af te vallen? Hypnose kan bij afvallen een effectieve methode zijn. Overgewicht heeft doorgaans vaak te maken met diverse factoren, zoals dingen die in het verleden zijn mee gemaakt. Daardoor kan iemand depressief raken en een bepaalde verslaving ontwikkelen. Een eetverslaving is zo’n verslaving. Wilt u eventueel door hypnose kunnen afvallen, bezoek dan eens de website Hypnose-praktijk.nl. Hypnose kan trouwens ook uitkomst betekenen voor mensen die kampen met:

  • Een alcoholverslaving
  • Chronische pijn
  • Stoppen met roken

Er zijn voorbeelden van mensen die door hypnose afvallen

Cijfers laten zien dat onze bevolking steeds meer in omvang toeneemt. Daarmee bedoelen we dat het aantal mensen dat kilo’s teveel heeft, steeds meer groeit. Veel mensen met overgewicht die willen daar niet over spreken. Ze hebben al diverse pogingen genomen om gewicht kwijt te raken, maar helaas was het resultaat niet blijvend. Dat heeft ze gedemotiveerd en ontmoedigt om nieuwe stappen te gaan zetten. Logisch ook, want het is nou eenmaal niet motiverend om de kilo’s er binnen afzienbare tijd weer aan te krijgen. Het ontbreekt de personen vaak aan deskundige begeleiding, maar dan nog is het vaak erg moeilijk. Het gaat vaak niet alleen om een strijd tegen de kilo’s, maar misschien nog wel meer om een strijd tegen zichzelf. Het heeft vaak een geestelijke oorzaak waarom mensen naar voedsel grijpen. Het kan zijn dat ze in vroegere jaren al troost hebben gezocht in eten, omdat hun ouders er niet voor ze waren of ze een traumatische ervaring mee hebben gemaakt. Om zichzelf te kunnen troosten, hebben ze dit gevonden in eten. Eten is dus in feite hun beste vriend geworden. Het eten van ze afpakken is dus echt niet effectief. Het is geen kwestie van de gevolgen van het eten aan te pakken, maar het bij de oorzaak aan te pakken. Alleen dan kunnen ze genezen en kan het probleem worden verholpen. Dat kan door in gesprek te gaan met een psycholoog of therapeut, maar er zijn ook mensen die door hypnose afvallen. Hypnose en afvallen lijken wel 2 aparte onderwerpen te zijn, maar ze schijnen alles met elkaar te maken te hebben. Door middel van hypnose afvallen, dat klinkt wel bijna onmogelijk. Mensen zijn immers gewend om hard te moeten werken om iets voor elkaar te krijgen. Door middel van hypnose afvallen is mogelijk doordat er bij hypnose wordt gewerkt aan het onderbewustzijn. Dat is een deel van het bewustzijn waar emoties verscholen liggen. Bent u iemand die alles al heeft geprobeerd, dan kan hypnose voor u wellicht een uitkomst zijn. Daarvoor kunt u het beste contact opnemen met een praktijk die hier alles over weet en deze diensten graag aanbiedt. Ga eerst naar de website Hypnose-praktijk.nl. Daar vindt u uitgebreide informatie over wat hypnose eigenlijk precies is. U kunt dan verder lezen naar het verband tussen hypnose en afvallen en hoe dit nou eigenlijk precies in z’n werk gaat.

Bel, mail of vul het contactformulier in

Dit middel wordt trouwens niet alleen ingezet om mensen te helpen om af te vallen. Het schijnt namelijk ook zeer effectief te kunnen zijn bij mensen die van hun rookverslaving af willen komen. Bent u iemand die rookt en alles al heeft geprobeerd, dan kunt u eens de website bezoeken om te zien of u iets voelt voor het proberen van hypnose. Er zijn meerdere manieren om contact op te nemen indien u dit wenst. Maak gebruik van de telefoon, stuur een mailtje of vul het contactformulier in.


Comments are closed.