Forumplein

Bent u al overgestapt op multichannel software?

Home  >>  Bedrijven en Bedrijfsleven  >>  Bent u al overgestapt op multichannel software?

Bent u al overgestapt op multichannel software?Ons bedrijf is vijf jaar geleden volledig overgestapt op de online verkoop van onze goederen. Wij merkten namelijk dat steeds minder mensen naar onze winkel kwamen omdat zij hun heil gingen zoeken op het internet. Omdat wij onze inkomsten zagen slinken, leek het ons goed om ook met onze tijd mee te gaan en om ons geluk te gaan beproeven op het internet. Dat was een stap die wij eigenlijk veel eerder hadden moeten zetten omdat wij sindsdien heel veel meer orders binnenkrijgen. Het is voor ons daarom belangrijk om altijd goede service te bieden want als je klanten niet goed behandelt, is de kans groot dat zij niet nog een keer weer terug zullen komen. Vandaar dat wij onlangs zijn overgestapt op multichannel software. Het is namelijk zo dat wanneer je, zoals wij dat doen, op meerdere locatie werkzaam bent, het niet altijd duidelijk is hoeveel voorraad je nodig hebt. Het kan namelijk zijn dat het product al verkocht is en dat je een volgende klant dan ‘nee’ moet verkopen. Dat is iets waar je geen vrienden mee maakt en daarom is het goed om te zorgen dat je goede multichannel software gaat gebruiken. Het zal u waarschijnlijk niet verbazen dat wij in het begin niet precies wisten waar wij goede multichannel software konden vinden. Waneer je namelijk op zoek gaat naar oplossingen voor een probleem met je webwinkel, dan kom je niet meteen op het idee om te kijken of multichannel software misschien iets voor je is. Het is daarom goed om te weten dat wij uiteindelijk terecht wisten te komen bij de mensen van Nuvolo. Dit bedrijf kan je aan heel goede multichannel software helpen en daar hebben wij heel veel profijt van gehad. Mocht u daarom momenteel ook op zoek zijn naar goede multichannel software, dan kunt u altijd een keer komen kijken wat de mensen van Nuvolo voor u kunnen doen. 

Waarom multichannel software belangrijk is

Als u een site heeft, maar u heeft verschillende depots, dan kan het zijn dat een klant iets bestelt, maar dat u het net verkocht heeft. Dat zorgt ervoor dat u een van uw klanten moet teleurstellen omdat u een product maar aan een iemand kan verkopen. Het is daarom belangrijk om goede multichannel software te hebben. Met dergelijke goede multichannel software, is het namelijk zo dat u heel goed uw voorraden kunt bijhouden, ook als deze zich ook meer dan een plaats bevindt. Mocht u daarom momenteel op zoek zijn naar goede multichannel software, dan nodig ik u uit om een keer naar Nuvolo.com te komen surfen. Hier kunt u namelijk zien welke producten u hier allemaal kunt inkopen. 

Wij hoeven nooit meer een klant teleur te stellen 

Sinds wij met de multichannel software van Nuvolo werken, hebben wij nooit meer dat wij klanten moeten teleurstellen. Dat leidt er altijd toe dat mensen gaan bij ons kopen. Kortom:

  • Wij hebben hier heel goede software gevonden 
  • Wij zijn voor een heel goede prijs geholpen 
  • Wij hoeven geen klanten meer ‘nee’ te verkopen 
  • Novulo

Mocht u ook het beste met uw klanten voor hebben, dan raad ik u de site van Nuvolo van harte aan. 


Comments are closed.