Forumplein

Noppenfolie kopen?

Home  >>  Bedrijven en Bedrijfsleven  >>  Noppenfolie kopen?

Noppenfolie (ook wel luchtkussenfolie en bubbeltjesplastic genoemd) is dé oplossing voor het beschermen van uw goederen tijdens opslag en transport. Dankzij de flexibele folie kunt u er allerlei producten mee beschermen, en de luchtkussentjes zorgen voor een goede bescherming tegen schokken, stoten en krassen. Bij viv leveren ze noppenfolie in diverse rol lengtes en breedtes uit voorraad.

Noppenfolie bij viv

Als uw product ruimte over laat in de doos, is het belangrijk om deze goed op te vullen. Anders gaat de inhoud in de doos namelijk schudden, en dat is nooit goed voor het product (en de doos). Daarom hebben ze bij viv een ruim assortiment aan opvulmaterialen voor dozen. Noppenfolie valt onder het er beschermen en opvullen en is misschien wel het bekendste beschermmateriaal. Dit is niet voor niks. Noppenfolie heeft namelijk een aantal uitstekende eigenschappen. Het is licht in gewicht, vangt schokken zeer goed op en is uitstekend vormbaar. Daarnaast is het ook nog eens heel voordelig. Ideaal om uw producten mee te beschermen en loze ruimtes in dozen mee op te vullen. Omdat er tegenwoordig steeds hogere eisen gesteld worden aan de snelheid van leveren, is het zo dat pakketdiensten minder zorgvuldig met pakketten omgaan. Daarom is het raadzaam om uw producten te beschermen met goed beschermmateriaal en opvulmateriaal. Bij viv vindt u een breed scala aan bescherm- en opvulmaterialen, naast noppenfolie, om uw producten te beschermen:

  • Golfkarton op rol
  • Schuimfolie
  • Schuimblokjes
  • Golfkarton platen
  • Schuimprofielen
  • Luchtkussen zakjes

Iets minder bekend, maar daarom zéker niet minder goed, is golfkarton op rol. Golfkarton op rol wordt ook wel ribbelkarton genoemd en heeft uitstekende eigenschappen om uw producten te beschermen. Het is licht in gewicht, vangt schokken goed op én voorkomt krassen. Daarbij is het ook nog zeer milieuvriendelijk en recyclebaar. Als u oppervlakkige beschadigingen wilt voorkomen, is schuimfolie wat voor u! Schuimfolie is op rol gewikkeld en heeft een dikte van slechts enkele millimeters. Het wordt veel gebruikt om glas, porselein, leder, hout en audio- en videoapparatuur te beschermen. Het is zeer elastisch, goed vormbaar en beschermt goed tegen krassen. Voor het beschermen van de hoeken van bijvoorbeeld kozijnen, tafels of andere grote voorwerpen, worden vaak schuimblokjes gebruikt. Schuimblokjes zijn zelfklevend en zijn een goede buffer tussen het te beschermen product en de omgeving.

Specialist in verpakkingsmaterialen

Verpakkingsmateriaal is een breed begrip; het gaat veel verder dan alleen dozen, verzendenveloppen, luchtkussenfolie, wikkelfolie en plastic zakken. Om uw producten goed én veilig te versturen, is het niet alleen fijn om dozen in verschillende formaten te hebben, ook heeft u veel aan inpakpapier, verpakkingstape en beschermmateriaal nodig. Voor deze en nog vele andere verpakkingsmaterialen bent u bij viv aan het juiste adres. viv is de afkorting van Verpakkingsindustrie Veenendaal en ze zijn al sinds 1953 dé leverancier voor vele bedrijven van al hun verpakkingsmateriaal. Ze verkopen al vanaf 1953 verpakkingsmateriaal uit Veenendaal vanuit hun grote magazijn. Dus niet alleen voor noppenfolie kunt u bij viv terecht. Bij viv vindt u goedkoop verpakkingsmateriaal voor de allerscherpste prijzen. Omdat ze een groothandel in verpakkingsmateriaal zijn vindt u bij hen een ruim assortiment. Ze leveren zowel aan bedrijven als aan particulieren, waarbij grote afnemers profiteren van hoge staffelkortingen. Alle voorraadproducten worden doorgaans al binnen 24 uur geleverd. Bestel uw verpakkingsmateriaal nu gemakkelijk online in hun webshop!Comments are closed.