Forumplein

Ben je op zoek naar een ISDN alternatief?

Home  >>  Bedrijven en Bedrijfsleven  >>  Ben je op zoek naar een ISDN alternatief?

Ben je op zoek naar een ISDN alternatief?Als je een eigen bedrijf of onderneming hebt met een kantoor vol met medewerkers, is er een grote kans dat je gebruik maakt van ISDN. ISDN is namelijk een vorm van digitale telefonie. Hierbij wordt er gebruikgemaakt van een digitale dataoverdracht vanaf de centrale naar de telefoon, waardoor er veel data tegelijkertijd getransporteerd kan worden en het mogelijk is om meerdere telefoonlijnen op dezelfde centrale aan te sluiten. ISDN is een lange tijd de standaard geweest voor zakelijke telefonie. Echter zijn er tegenwoordig verschillende mogelijkheden als het gaat om een ISDN alternatief. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een hosted VoIP-oplossing. In 2019 komt ISDN te vervallen, dus wanneer je nog gebruikmaakt van de digitale telefonie, is het wellicht verstandig om eens na te denken over een geschikt ISDN alternatief voor jouw bedrijf. 

Kies voor een ISDN alternatief van Voicedata 

Zoals wellicht al bekend is, komt ISDN in 2019 volledig te vervallen. Wanneer je dus gebruikmaakt van zo’n digitale telefooncentrale, zul je uiteindelijk een ISDN alternatief moeten vinden. Vooral wanneer je echt afhankelijk bent van telefonie voor je bedrijf of dienstverlening, is het belangrijk om het juiste ISDN alternatief te vinden dat bij jouw onderneming past. Er zijn verschillende mogelijkheden wanneer het gaat om een alternatief voor ISDN. De meest bekende en in de meeste gevallen de meest gangbare is een VoIP-oplossing. VoIP staat voor Voice over IP. Dit houdt simpel gezegd in dat je een telefoonverbinding tot stand brengt over een internetverbinding. Dit brengt vele voordelen met zich mee. Wanneer je gebruikmaakt van een VoIP-oplossing, ben je niet gebonden aan een telefooncentrale en vaste telefoonlijnen. Je medewerkers hoeven bij wijze van spreken niet eens aanwezig te zijn op het kantoor of op hun werkplek te zitten om gebruik te kunnen maken van de telefonie. Omdat de telefoonverbinding over het internet plaatsvindt, kan er dus vanuit elke computer gebruik van gemaakt worden. Tevens kan het gebruikt worden met de eigen mobiele telefoons van je medewerkers, waardoor ze dus echt overal bereikbaar zijn. Een ander ISDN alternatief is een SIP Trunk. SIP staat voor Session Initiation Protocol. Hiermee kan een bestaande IP-telefooncentrale worden gebruikt op het netwerk van de aanbieder. Bij een SIP-oplossing zit er geen limiet aan het aantal telefoongesprekken dat tegelijkertijd kan worden gevoerd. Dit is dus voor callcenters een perfecte oplossing. Wanneer je op zoek bent naar een alternatief voor ISDN, kies dan voor een van de alternatieven van Voicedata. Voicedata is een VoIP provider die verschillende oplossingen kan bieden met betrekking tot telefonie voor bedrijven. Zo kun je er onder andere terecht voor: 

  • Vaste telefonie 
  • Mobiele telefonie 
  • VoIP 
  • Zakelijk internet 

Voor een goed ISDN alternatief ben je bij Voicedata dus aan het juiste adres. Voicedata biedt zowel oplossingen voor VoIP als voor SIP aan. Beiden goede alternatieven voor de ISDN centrale die vanaf 2019 dus niet meer wordt gebruikt. Voicedata heeft al meer dan tien jaar ervaring op het gebied van zakelijke telefonieoplossingen, dus welke optie je ook kiest, bij Voicedata ben je verzekerd van kwaliteit. Daarnaast zijn de verschillende abonnementen bij Voicedata ook zeer betaalbaar en op elk gewenst moment bij te stellen. Dat is nog eens service op maat. 

Neem contact op en vraag een offerte aan 

Wanneer je dus op zoek bent naar een goed ISDN alternatief voor je bedrijf, dan heb je over het algemeen twee oplossingen. Je kunt kiezen voor een hosted VoIP-oplossing, of je kiest voor een SIP trunk. Welke het beste bij jou past, is vooral afhankelijk van je bedrijf. Kijk voor meer informatie of advies op https://www.voicedata.nl/isdn-alternatief/ of neem contact op met Voicedata voor een offerte. 


Comments are closed.