Forumplein

Wij lieten door dit bedrijf een woningkeuring uitvoeren

Home  >>  Beveiliging en Bewaking  >>  Wij lieten door dit bedrijf een woningkeuring uitvoeren

Ons huis is tien jaar geleden grondig verbouwd en wij hadden het idee dat het misschien tijd was om eens te kijken of wij inmiddels alweer onderhoud moesten gaan uitvoeren. Wij zijn zelf niet de meest handige mensen en dus hebben wij een keer gekeken of er misschien bedrijven waren die voor ons een woningkeuring konden uitvoeren. Wij wilden namelijk graag weten of er misschien nog dingen waren die wij over het hoofd hadden gezien. De tijden hebben immers niet stilgestaan en tegenwoordig kun je zoveel nieuwe technieken in je huis toepassen, dat wij het niet meer kunnen bijbenen. Vandaar dat wij zijn gaan kijken of er ergens misschien een bedrijf was dat ons kon helpen aan een woningkeuring. Wij hebben dit bedrijf gezocht via het internet omdat wij wisten dat wij bij ons in de buurt geen bedrijf hadden dat voor ons een woningkeuring kon uitvoeren. Wij zijn daarom even gaan googelen en toen kwamen wij uiteindelijk terecht bij de mensen van nta8025. Deze site was heel erg handig voor ons omdat wij hier alles konden lezen over de voordelen van het uitvoeren van een woningkeuring. Wij lazen dat tijdens een woningkeuring alles wordt bekeken en dat was precies wat wij graag wilden. Wij hadden namelijk ook de wens om ons huis te gaan verduurzamen, maar wij wisten zelf eigenlijk niet waar wij eerst of laatst zouden moeten beginnen. Vandaar dat wij een keer contact opgenomen hebben met de mensen van nta8025.nl om te horen wat zij allemaal voor ons konden doen. Zij hebben toen een afspraak met ons ingepland om een woningkeuring uit te komen voeren. Dat was heel prettig want op deze wijze konden wij al heel snel iemand bij ons thuis verwelkomen die de keuring zou gaan uitvoeren.

Wij raden een woningkeuring aan iedereen aan

Toen wij de persoon door ons huis lieten gaan die de woningkeuring kwam uitvoeren, gaf hij ons meteen heel veel nuttige tips en trucs. Je kunt namelijk op heel veel posten besparen en dat was voor ons heel goed om te weten. Wij wilden namelijk graag minder geld kwijt zijn aan onze elektriciteit, maar wij wisten niet waar de grote verbeterpunten zaten. Tijdens de woningkeuring kwam naar voren dat wij ons huis veel beter zouden kunnen isoleren. Ook bleek dat wij een ouderwets elektriciteitssysteem hadden. Dat was niet alleen iets wat veel meer stroom gebruikte dan nodig was, het zorgde er ook voor dat wij veel veiliger konden wonen. Op veiligheid hebben wij natuurlijk nooit iets tegen, dus wij hebben gekeken hoe wij dit goed konden aanpakken. Wij zijn daarom ook heel content met het feit dat wij de mensen van dit bedrijf hebben ingeschakeld. Zonder hun hulp hadden wij waarschijnlijk niet de juiste dingen aangepakt. Om het geld hoefden wij het zeker niet te laten want de diensten van nta8025.nl zijn zeer betaalbaar. Deze mensen stellen het belang van hun klanten voorop en dat betekent dat zij altijd een scherpe prijs vragen voor de diensten die zij leveren. Mocht u ook graag meer over de staat van uw woning willen weten, dan raad ik u aan om deze mensen een keer uit te nodigen.

Wij weten nu precies wat de conditie van ons huis is

Wij zijn blij dat wij een keuring door dit bedrijf hebben laten uitvoeren omdat wij nu veel beter inzicht hebben in de staat van ons huis. Kortom:

  • wij zijn blij dat wij dit bedrijf gevraagd hebben voor een keuring
  • wij weten nu precies wat de staat van ons huis is
  • wij zijn voor een goede prijs geholpen

Kijk snel even op NTA8025.nl.

Lees meer…


Comments are closed.