Forumplein

Zonnepanelen van AEG

Home  >>  Bedrijven en Bedrijfsleven  >>  Zonnepanelen van AEG

AEG is wereldwijd een bekende speler op de elektronica markt. Waarschijnlijk heeft u thuis wel één of meerdere producten van dit merk staan, of heeft u dit in het verleden gehad. Naast deze huisraad produceren ze bij AEG ook zonnepanelen die in vele landen al veel verkocht worden. In Nederland kunt u ze binnenkort ook bestellen en dit kan via www.bongosolar.nl. Hoewel ons bedrijf in Apeldoorn zit helpen wij mensen door het hele land met advies over zonnepanelen en alle andere apparatuur die hierbij komt kijken. Sinds kort zijn dit dus ook de producten van het elektronicaconcern AEG. Als u vragen heeft over bijvoorbeeld deze producten of als u op zoekt bent naar goed advies over zonnepanelen dan bent u van harte welkom om eens contact met ons op te nemen. Dit kan bijvoorbeeld via de website waar u kunt chatten en veel zaken kunt nalezen. Als u meer persoonlijk contact wilt met onze medewerkers dan kunt u gerust bellen of ons u laten bellen. Daarnaast heten wij u graag van harte welkom in onze mooie showroom in Apeldoorn waar u met ons in overleg kunt over de opties die wij u kunnen bieden. Ook is het handig dat u via de website alvast kunt berekenen wat voor u de beste opties zijn op het gebied van zonnepanelen. Of dit nou AEG panelen en onderdelen zijn, of als andere merken en modellen voor u meer geschikt zijn, in alle gevallen geven wij u advies om zoveel mogelijk energie op te wekken en zo geld te besparen.

Diverse producten van AEG verkrijgbaar

Door de jarenlange ervaring van elektronica concern AEG staan ze garant voor uitstekende kwaliteit en voeren ze vele en indrukwekkende innovaties door in hun productlijnen. Dit gaat uiteraard ook op voor zonne-energieproducten die van dit merk sinds kort in Nederland verkrijgbaar zijn. Door de artikelen van AEG aan te schaffen verzekert u zich van uitstekend werkende panelen en omvormers en dit kan u op de lange termijn zeker veel geld besparen. Natuurlijk zijn zonnepanelen in de eerste instantie een investering, maar dit kan vaak na een paar jaar al flink terug te zien zijn op uw energierekening. Daarnaast is het fijn om te weten dat u milieubewuster bezig bent door zonnepanelen te gebruiken en mede daarom zijn de producten van AEG, of natuurlijk van andere merken die wij verkopen, aan te raden. Van dit merk kunt u onder andere de volgende soorten panelen aanschaffen die elk hun eigen specifieke voor- en nadelen hebben. Het verschil zit onder andere in de energie opbrengst, de aanschafprijs en de uitstraling van de verschillende soorten. Dit zijn de volgende:

  • Polykristallijn zwart
  • Polykristallijn blauw
  • Monokristallijn blauw
  • Monokristallijn zwart

Over het algemeen hebben de polykristallijn producten een hogere opbrengst, maar ze zijn dan ook een stukje duurder in de aanschaf dan de monokristallijn panelen. Het is dus maar net wat voor uw situatie de beste oplossing is. Het kan zo zijn dat u niet veel geld wilt investeren en niet veel verbruikt en daarom voor een monokristallijn kunt kiezen. Wij adviseren u graag over de beste opties en kunnen u alles vertellen over de diverse panelen van onder andere AEG.

Laat u goed adviseren

Er zijn erg veel verschillende soorten zonne-energie producten verkrijgbaar. Niet alleen panelen, maar ook collectoren en omvormers zijn er van vele merken en in vele modellen. Als u zelf geen tijd of zin heeft om dit allemaal grondig uit te zoeken zijn wij van Bongo Solar er voor u. Bel ons gerust eens op of kom langs en wij vertellen u alles over de voor- en nadelen van de diverse artikelen.


Comments are closed.