Forumplein

We ontwerpen exclusieve woningen

Home  >>  Woning en Tuin  >>  We ontwerpen exclusieve woningen

Voor velen is het laten ontwerpen van een eigen huis een verre droom die wellicht nooit zal worden gerealiseerd. Hebt u onlangs een flinke erfenis gekregen? Kunt u uw huidige huis voor veel geld verkopen? Hebt u er hard voor gewerkt en hebt u daarom het kapitaal om te investeren in exclusieve woningen? Dan bent u bij vroombouw.nl aan het juiste adres. U vindt ons in Twente, in Enschede om precies te zijn, en daarnaast in Gelderland. In Staverden nabij Ermelo kunt u ons in ons kasteel bezoeken voor een vrijblijvend adviesgesprek maar natuurlijk ook als u er al van overtuigd bent dat wij de beste keuze zijn om uw woningen te ontwerpen. Onze architecten zijn allen hoogopgeleid en weten precies hoe ze uw ideeën om moeten zetten naar een realistische schets. U hebt vervolgens de ruimte om ook daar nog veranderingen in aan te brengen want de klant is de koning. U wilt immers uiteindelijk gaan wonen in één van onze exclusieve woningen die we geheel op maat voor u hebben ontworpen, gebouwd en misschien zelfs hebben ingericht. Want Vroom is een totaalbedrijf en wil u op elk terrein van dienst zijn. Dat doen wij zeker niet uit eigen gewin maar juist om u tegemoet te komen. Want voor de verschillende fasen zijn wellicht verschillende bedrijven nodig. Wij kunnen ze allen begeleiden en we houden daardoor de bouw van deze exclusieve woningen nauwlettend in het oog.

Naast het ontwerp van deze exclusieve woningen bouwen we ze ook

Bij de bouw van exclusieve woningen komt nog heel wat voorbereiding kijken. Niet alleen moet de grond worden voorbereid en moet al het bouwmateriaal worden besteld en geleverd, ook moeten er vergunningen worden aangevraagd bij de gemeente waar deze exclusieve woningen gebouwd gaan worden. Ook voor dergelijk papierwerk bent u bij ons in goede handen. Pas als dat allemaal rond is kunnen we immers beginnen met de bouw. Dus voor de voorbereiding van deze exclusieve woningen hebben we ook de kennis in handen. U kunt zich met een goed gevoel gaan voorbereiden op de verhuizing. En wat neemt u eigenlijk mee? Zo kunt u er voor kiezen om grote gedeelten van het meubilair te verkopen of weg te doen. Het moet immers passen bij het karakter van het nieuwe huis. Deze exclusieve woningen zijn vrijwel altijd losstaande huizen. U koopt bijvoorbeeld een kavel en dan kunt u uw ideeën aan ons voorleggen. Geen enkel idee is trouwens vreemd voor ons:

  • Zo bouwen we onder andere sauna’s, binnen- en buitenzwembaden in deze exclusieve woningen,
  • Wellicht wilt u een luxe keuken met een kookeiland en daarnaast een bijkeuken,
  • Hebt u al nagedacht over de tuin? Ook de tuin kunt u door onze specialisten laten ontwerpen. We zijn benieuwd hoe u de tuin wilt inrichten.
  • Maak uw woning direct zo duurzaam mogelijk. Laat zonnepanelen aanleggen, kies voor groene stroom en maak uw tuin zo groen mogelijk!

Daarnaast is het mogelijk om ze door ons in te laten richten

Het laten bouwen van exclusieve woningen is natuurlijk niet voor iedereen weggelegd. Mocht u het geluk hebben om uw eigen huis te kunnen ontwerpen, bouwen en inrichten dan hopen we dat u even contact met ons opneemt. U bent van harte welkom bij één van onze twee vestigingen. Op afspraak staat de koffie en de thee voor u klaar net als een medewerker die direct met u kan onderhandelen. Wij van Vroom regelen vervolgens werkelijk alles voor u. Van de bouw van het huis tot aan de kleinste afwerking en het laatste grassprietje op uw nieuwe gazon. Lees meer…


Comments are closed.