Forumplein

Waterflesjes met logo bedrukken, ideaal marketingmateriaal

Home  >>  Marketing en Promotiemateriaal  >>  Waterflesjes met logo bedrukken, ideaal marketingmateriaal

U kunt als bedrijf in waterflessen er voor kiezen om een aantal waterflesjes met logo te bedrukken. U kunt aan trouwe klanten of aan uw werknemers deze flesjes weggeven als geschenk maar u kunt ze net zo goed opnemen in uw assortiment. Dit is slechts een van de vele voorbeelden waarbij het waterflesjes met logo bedrukken een zeer goed voorbeeld is. Zo kunt u tevens waterflesjes met logo laten bedrukken als u een extraatje zoekt voor uw medewerkers van een fitnessschool of sportwinkel voor in het kerstpakket. Zoekt u juist een modern relatiegeschenk om uit te delen tijden open dagen, jaarbeurzen, conferenties, sportevenementen en ga zo maar door? Ook dan raden we het u van harte aan om even op maxilia.nl te kijken en om vervolgens te kiezen voor het waterflesjes met logo bedrukken. Dat is namelijk een populaire optie bij ons bedrijf en u zult daarom zeker niet de eerste zijn met dit idee. Maar u kunt wel binnen uw branche of regio de eerste zijn dus dat is altijd mooi meegenomen. Daarnaast is geen enkel logo hetzelfde. Springt uw logo er echt tussenuit en is het voor iedereen zeer herkenbaar? Dan zullen ze niet misstaan op deze flesjes. Wij leveren daarnaast diverse waterflesjes in allerlei soorten en maten. Dus elke bestelling heeft weer iets unieks en kan hoge ogen opgooien.

Laat ook eens waterflesjes met logo bedrukken

U wilt aldus uw waterflesjes met een logo laten bedrukken door onze uitstekende service. Dan bent u bij deze al van harte welkom op onze website. Vergeet niet om ook eens een kijkje te nemen tussen onze andere producten. Want naast het waterflesjes met logo bedrukken we vele andere relatie- en marketingproducten zoals kantoorartikelen, pennen, tasjes, textiel, powerbanks en andere gadgets. Het volledige assortiment is handig onderverdeeld op onze website zodat u snel kunt switchen tussen zoekgebieden. Hebt u al een logo bedacht of kiest u voor een interessante en pakkende slagzin om op de flesjes te zetten? We raden het in ieder geval vrijwel altijd aan om waterflesjes met een logo te bedrukken. Het heeft een beperkt oppervlak dus alle informatie die u hierop kwijt kunt moet kort en bondig zijn. Het is geen slecht idee om onder het logo kort uw bedrijfsnaam te laten afdrukken en eventueel de naam van de site. We denken graag met u mee want het is voor onze vormgevers geen probleem om een logo te maken. Maar als u een gerenommeerd bedrijf hebt, dan bestaat dat logo uiteraard a tijden en kunt u het tijdens het maken van uw bestelling direct aanbrengen op de gekozen flesjes.

Kijk eens bij onze vele andere relatiegeschenken

Voordat we van start gaan met het waterflesjes Maxilia met logo bedrukken, hebt u nog heel wat keuzes te maken:

  • Zo moet u aangeven welke flesjes u hier op af wilt drukken. Bijvoorbeeld drinkflesjes, opvouwbare flesjes of goedkope flesjes,
  • Kies tevens het materiaal waarvan de flesjes vervaardigd moeten zijn,
  • Ook de grootte is aan u om te bepalen,
  • Plaats het logo direct digitaal op de flesjes door het te uploaden en te verschuiven totdat u tevreden bent,
  • U kunt direct de prijs inzien. Gaat het om een grote bestelling? Vraag dan gerust eerst een offerte aan.
  • Dan kunt u al uw gegevens opgeven zoals uw contact- en bedrijfsgegevens. We gaan voor u aan de slag en u kunt het bedrag via een digitale betaalservice overmaken.

In principe hoeft u nooit erg lang te wachten op uw bestelling, we leveren binnen enkele werkdagen tot aan uw voordeur af. Laat ons helpen met reclame maken!


Comments are closed.