Forumplein

Watercooler; een gezonde oplossing voor op kantoor.

Home  >>  Mens en Gezondheid  >>  Watercooler; een gezonde oplossing voor op kantoor.

Met uw eigen bedrijf binnen het MKB, wilt u goed voor uw werknemers zorgen. Goede voorzieningen zoals koffie, thee en een soepje dragen daaraan bij. Maar heeft u wel eens stilgestaan bij het water dat uw werknemers drinken? Met een watercooler van Aqua & Beans, hoeft u zich daar geen zorgen over te maken. Neem hier een kijkje voor het uitgebreide assortiment en kies een watercooler die bij u past: https://www.aqua-beans.nl/. Uit onderzoek is gebleken dat als er een watercooler in de ruimte staat, dat mensen eerder geneigd zijn om water te drinken dan thee of koffie. Afgezien van dat het gezonder voor uw werknemers is, is het ook nog eens kostenbesparend voor uw bedrijf. Mensen die regelmatig op een dag water drinken en daarmee aan de twee liter per dag komen, kunnen frisser en productiever werken, doordat het drinken van water helpt bij de vochtregulering en warmteafvoer. Verder zijn de voordelen van een watercooler:

  • Koud verfrissend water
  • Water op kamertemperatuur
  • Gezuiverd water, vrij van bacteriën en verontreinigende stoffen
  • Geschikt voor flessenvoeding
  • Water gewonnen uit een Nederlandse bron bij Anloo

Met een watercooler bent u verzekerd van altijd verfrissend en zuiver water voor uw medewerkers. Uiteraard kunt u de watercooler ook plaatsen in uw wachtruimte, showroom, uw winkel of bij u thuis.

Welke watercooler past bij u?

Er zijn verschillende soorten watercoolers verkrijgbaar. De verschillen onderling zitten vooral in het design van de watercooler en de waterbron. U kunt kiezen voor een simpele witte uitvoering of een sjiek afgewerkte rvs-uitvoering en alles daartussenin. Hierdoor kunt u de watercooler kiezen die het beste bij het interieur en de uitstraling van uw bedrijf past. U kunt kiezen voor een die op zichzelf staat of een tafelmodel voor in de bedrijfskantine of keuken. Een andere uitvoering van een watercooler is een die direct op de waterleiding wordt aangesloten. Hierdoor heeft u niet het gedoe met de waterflessen die steeds verwisseld moeten worden, maar wel het voordeel van gezuiverd en gekoeld water. Ook de koeler die op de waterleiding wordt aangesloten, komt in zowel een vloermodel als een tafelmodel. Tenslotte kunt u ook nog kiezen voor een kraan die op de waterleiding wordt aangesloten en waarmee u gezuiverd en gefilterd water tot uw beschikking heeft. In de uitvoeringen die op de waterleiding worden aangesloten, heeft u de optie om ‘sparkling’ water, ofwel koolzuurhoudend water uit de koeler te verkrijger. Kortom, u heeft de keuze uit allerlei soorten modellen en toepassingen. De modellen met waterflessen zijn goedkoper dan de modellen die op de waterleiding worden aangesloten.

Welke service kunt u verwachten?

U kunt een koeler voor uw kantoor zowel huren als kopen. Mocht u eerst willen uitproberen of een koeler wat voor uw kantoor is, dan kunt u een proefplaatsing aanvragen. De koeler en de eerste fles water zijn gratis. Als blijkt dat uw medewerkers en klanten graag gebruik maken van de watercooler, dan kunt u er een aanschaffen of huren. Daarnaast biedt Aqua & Beans een onderhoudsservice aan. U kunt een overeenkomst afsluiten waarbij de servicemedewerker twee keer per jaar langs komt om de koeler volledig te reinigen en te voorzien van onderhoud. Het apparaat wordt dan volledig ontsmet. Dit moet volgens de strengen wetgeving rond de voedsel- en warenwet minstens een keer per jaar gebeuren. Ook biedt Aqua & Beans via hun webshop verschillende artikelen aan voor het onderhoud van de koeler. Een voorbeeld is de Cooler Clean Spray. Deze spray gebruikt u elke keer als u een nieuwe fles in de koeler installeert om het groeien van bacteriën tegen te gaan.


Comments are closed.