Forumplein

Waarom is luchtzuivering in jouw huis zo belangrijk?

Home  >>  Webwinkels en Webshops  >>  Waarom is luchtzuivering in jouw huis zo belangrijk?

De meeste mensen staan er niet zo bij stil hoe vuil de lucht binnenshuis kan zijn, en wat voor klachten dit met zich mee kan brengen. Niets voor niets wordt in ziekenhuizen en in grote bedrijfspanden permanent aan luchtzuivering gedaan, dus waarom zou je dat in je eigen huis niet doen? Bij Pro Air Tech kunnen ze je alles vertellen over het zuiveren van de lucht in huis, en kun je bovendien luchtzuiveraars kopen voor elke portemonnee. Bij Pro Air Tech weten ze dat de meeste mensen luchtzuivering in huis toepassen om de volgende klachten te elimineren:

  • Benauwdheid
  • Hoofdpijn
  • Astma of bronchitis
  • Allergische aanvallen
  • Jeukende en/of waterige ogen

Aangezien je maar liefst 85% van je tijd binnenshuis doorbrengt (en in de herfst en winter zelfs nog meer!) is het heel belangrijk om aandacht te besteden aan een gezond binnenklimaat. Schone lucht is een van de dingen waar de meeste mensen niet zo bij stilstaan. Ze zetten af en toe een raam open of zetten het ventilatiesysteem aan, maar bedenk je dat ook de lucht buitenshuis niet altijd van goede kwaliteit is. Zeker in grote steden (met veel verkeer en industrie) hangen er heel veel fijnstofdeeltjes en stikstofdioxide in de lucht. Je kunt in dat geval dus beter luchtzuivering toepassen in plaats van een raam open te zetten. Dit kun je doen met de apparaten van Pro Air Tech. Deze zijn ontworpen om binnenshuis te worden gebruikt, en ontdoen de lucht van allerlei schadelijke stoffen waar je luchtwegklachten van kunt krijgen. 

Hoe werkt luchtzuivering precies?

Hoe de luchtzuivering precies werkt hangt af van welk type apparaat je kiest. Ze verkopen bij Pro Air Tech zowel luchtzuiveringsapparaten met filters als apparaten met een ionisator. De exemplaren met een filter betreffen bij Pro Air Tech een koolstoffilter. Dit is een honingraatstructuur met microscopisch kleine bolletjes van koolstof. Naast een koolstoffilter hebben de luchtzuiveraars van Pro Air Tech ook een HEPA filter. Deze kan zeer kleine deeltjes uit de lucht filteren en wordt daarom vaak ingezet als luchtzuivering in scholen en ziekenhuizen. Voor mensen met een allergie voor huisstofmijt of katten is de combinatie van deze twee filters echt ideaal, maar ook mensen met astma kunnen veel baat hebben bij een luchtzuiveringsapparaat met koolstoffilter plus HEPA filter.

Op zoek naar het beste apparaat voor luchtzuivering?

Bij Pro Air Tech zijn ze gespecialiseerd in het zuiveren van de lucht. Hun apparaten voor luchtzuivering zijn voorzien van alleen de beste filters, en gemaakt om de lucht in uw woning weer vrij van allergenen, fijnstof en andere schadelijke deeltjes te krijgen. Daardoor kunt u weer vrijer ademen en heeft u veel minder klachten aan uw luchtwegen. Reeds vele mensen maken gebruik van de luchtzuivering apparaten van Pro Air Tech, en vrijwel allemaal met positieve resultaten. Als je twijfelt over de aanschaf van een luchtzuiveringsapparaat kun je het beste even contact met ze opnemen. Ze vertellen je graag alles over de werking ervan en welk apparaat het meest geschikt is voor jou. Ze hebben namelijk diverse opties, en de verschillen zijn niet altijd even duidelijk. Wat wel duidelijk is, is dat als je een professioneel apparaat wilt kopen om de lucht in je huis mee te zuiveren je absoluut bij Pro Air Tech moet zijn, want daar verkopen ze alleen de allerbeste!


Comments are closed.