Forumplein

Waar kun je bladlood groot inkopen?

Home  >>  Bedrijven en Bedrijfsleven  >>  Waar kun je bladlood groot inkopen?

Of je nu als consument op zoek bent naar een winkel die bladlood verkoopt of als zakelijke afnemer grote hoeveelheden nodig hebt, in de webshop dakenlood.nl ben je aan het juiste adres. Daar verkopen ze namelijk alle soorten lood die je nodig kunt hebben als bijvoorbeeld loodgieter, dakdekker of aannemer. Vrijwel alles in de webshop hebben ze op voorraad (mits u geen gigantische hoeveelheden bestelt) en dus kunnen ze het je snel leveren. Al het bladlood van dakenlood.nl is naar eigen zeggen van uitstekende kwaliteit. Ze gebruiken namelijk enkel eersteklas lood dat voldoet aan de strengste eisen, en dus altijd een perfecte kwaliteit heeft. En dat voor een hele aantrekkelijke prijs. Omdat dakenlood.nl gespecialiseerd is in bladlood en gerelateerde producten, kopen ze al deze materialen heel erg groot in. Daar profiteert u als afnemer natuurlijk van in de vorm van lage prijzen. Zo laag vindt u ze in ieder geval niet in de lokale bouwmarkt! Bovendien kun je wanneer je besluit om als professionele vakman bij dakenlood.nl al je bladlood in te kopen profiteren van nóg lagere prijzen. Als het aan dakenlood.nl ligt gebruiken deze vakmannen namelijk alleen nog hun producten.

Bladlood en aanverwante producten online kopen

Het feit dat dakenlood.nl een webshop is vinden veel vakmannen ontzettend handig. Je bestelling wordt namelijk gewoon thuis bezorgd en je hoeft er niet meer de deur voor uit. Lood is erg zwaar, dat weten we allemaal, dus scheelt online bestellen van bladlood je een hoop gesjouw. In de webshop van dakenlood vindt je echter nog veel meer aanverwante producten, zoals:

  • Zinken dakgoten
  • Afvoeren voor hemelwater
  • Dakdoorvoeren
  • Isolatieplaten
  • Prefab lood op maat
  • Allerlei soorten dakbedekking

Vooral de prefab lood op maat artikelen zijn (naast het bladlood) erg populair in deze webshop. Het scheelt je namelijk ontzettend veel tijd als je niet constant zelf zo’n dakkapel aansluiting of loden binnen- en buitenhoeken op maat hoeft te maken. Dit is best een secuur klusje, en niet iedereen vindt het de moeite waard om dit geheel zelf te doen. Als je zo’n prefab loden dakkapel aansluiting bestelt in de webshop van dakenlood.nl kun je deze heel gemakkelijk aansluiten en ben je veel minder tijd kwijt met het installeren van de dakkapel en het afwerken ervan. de tijdwinst die dit oplevert is de prijs voor deze prefab meer dan waard!

De kiloprijzen voor het inkopen van bladlood

Bij dakenlood.nl bestel je dus gemakkelijk prefab loden artikelen, isolatie en allerlei toebehoren voor het installeren van een dakbedekking, maar een van de belangrijkste producten die ze verkopen is natuurlijk het bladlood. Dit kun je zowel klein als (heel erg) groot inkopen, en de prijzen zijn per kilo. Ben je een consument en heb je slechts een beetje nodig om een eigen schuurtje mee af te werken, dan heb je vast genoeg aan een paar kilo, die je koopt vanaf €3,19 per kilo. Heb je als zakelijke afnemer veel meer nodig, dan gaan de prijzen omlaag vanaf 100 kilo, en hoef je boven de 1000 kilo zelfs nog maar €2,39 per kilo te betalen. 1000 kilo lijkt heel erg veel, maar vergeet niet dat bladlood ontzettend zwaar is, daar zit je dus als zakelijke afnemer sneller aan dan je denkt! En vind je het prettig om dit allemaal gewoon online te kunnen bestellen? Dan doe je dat dus overduidelijk in de webshop dakenlood.nl!

Lees meer…


Comments are closed.