Forumplein

Vacature assistent accountant

Home  >>  Bedrijven en Bedrijfsleven  >>  Vacature assistent accountant

Met het diploma HBO-accountancy op zak is een vacature assistent accountant snel door jou ingevuld. Helemaal als je deze vindt via Profilink. Dit is een werving- en selectiebureau gespecialiseerd in vacatures voor allerlei functies op het gebied van accountancy. Daar ontbreekt het hoe dan ook in de arbeidsmarkt niet aan. Ook voor een starter is het niet moeilijk een baan te vinden in dit vakgebied. De vraag is alleen of de inhoud van de functie ook bij jou aanslaat en de organisatie. Hierbij kan Profilink goed helpen. Indien zij voor jou aan de slag gaan om een baan te vinden, dan zorgen zij ervoor dat zij een duidelijk profiel hebben van jou. Naast het werven van de geschikte kandidaten hebben zij ook een diversiteit aan bedrijven in hun portefeuille. Zo staan zij in contact met verschillende soorten ondernemingen die regelmatig functies beschikbaar hebben voor accountancy. Zij zijn op de hoogte van alle details van de organisatie. Daardoor kunnen zij goed inschatten of een organisatie een goede match is voor jou. Zodra zij tevens jouw profiel compleet hebben, dan kunnen zij voor je aan de slag. Uiteraard mag jij zelf ook op zoek naar een vacature assistent accountant via hun website profilink.nl.

Begin met een vacature assistent accountant

Samen met Profilink kan je op zoek naar de gepaste vacature assistent accountant. Al snel zal je merken dat er voldoende keus voor je is. De vraag is alleen welke functie jou het meeste aanspreekt. Om dit uit te zoeken sta je zeker niet alleen. Profilink gaat met je aan de slag om jouw wensen, eisen en ambities in kaart te brengen. Dit zal uiteraard tijdens het intakegesprek met Profilink besproken worden. Een voordeel is dat je zo al voorbereid bent op het sollicitatiegesprek die je gaat voeren. Dit zal zonder twijfel volgen als jij reageert op een vacature assistent accountant. In de portefeuille van Profilink zitten diverse opdrachtgevers zoals:

  • Grote accountantsorganisaties
  • Kleinere accountantskantoren
  • Administratiekantoren
  • Belastingadvieskantoren

Welke organisatie bij jou past, is afhankelijk van veel factoren. Allemaal hebben ze te maken met jouw eigen ambities en wensen. Bedenk goed wat je eigen voorkeuren zijn. Wil je liever in alle rust je carrière beginnen in een klein kantoor waar er korte lijnen zijn en iedereen bereikbaar is? Of kijk je er naar uit snelle stappen te maken in je carrière binnen een grote flitsende organisatie? Mocht je hier nog geen beslissing over kunnen maken, dan kan Profilink je hierin bijstaan.

Wat ga je doen als assistent accountant?

Als je net komt kijken op de arbeidsmarkt zijn de taken die horen bij een vacature assistent accountant nog onbekend. Mogelijk dat je al ervaring hebt opgedaan tijdens stages bij kantoren. In de praktijk kan het anders zijn en de inhoud kan per bedrijf verschillen. Globaal komt het erop neer dat je in deze functie veel contact hebt met de klanten. Zij komen bij jou terecht voor advies en je kan veel van je kennis hierin kwijt. Communicatie is dus heel essentieel en deze vaardigheden zijn een vereiste bij een vacature assistent accountant. Ondanks dat er veel vraag naar is, blijven de opdrachtgevers zeer kieskeurig in de selectie. Gezien de nauwkeurigheid en betrouwbaarheid die gepaard gaan in deze functie is dat niet vreemd. Daarnaast vragen ze ook veel zelfstandigheid van je in het uitvoeren van bijvoorbeeld samenstelopdrachten of de controleopdrachten. Met andere woorden, een vacature assistent accountant is zeer veelzijdig en je kan erin blijven leren. Tenzij jouw aspiraties toch richting accountancy gaan, kan jij behoorlijk lang plezier hebben in deze functie. Neem daarom contact op met Profilink om de geschikte vacature assistent accountant te vinden.


Comments are closed.