Forumplein

Een Excel cursus volgen? Lees snel verder!

Home  >>  Cursus en Opleidingen  >>  Een Excel cursus volgen? Lees snel verder!

Zoekt u naar een klassikale Excel cursus? Of wilt u dat aan de teamleden van uw administratie geven als opdracht? Maar wilt u dat liever Incompany, dus op eigen terrein organiseren? Bent u ZZP’er, hebt u een eenmanszaak of wilt u een Excel cursus volgen zodat u dat op uw cv kunt zetten? In dergelijke gevallen kan een individuele Excel cursus wellicht soelaas bieden. We focussen ons daarom op zowel grote als kleine groepen en u kunt als bedrijf bij één van onze trainingscentra langskomen maar ook als een persoon. Daarnaast bieden we u niet alleen de mogelijkheid om een basis Excel cursus te volgen, we hebben vier vervolgcursussen voor u in petto waarbij het trouwens niet nodig is dat u eerst de basistraining hebt gevolgd. Als u een gedegen kennis van deze software hebt en u wilt zich graag wat verder verdiepen dan kunt u zich direct aanmelden voor deze gevorderdencursussen en specialisatietrainingen. Klinkt u dat als muziek in de oren? Kijkt u dan eens op onze website, vandijkcomputeropleidingen.nl, want u zult er niet alleen de perfecte Excel cursus kunnen vinden voor u en uw team, maar ook handige trainingen in andere onderdelen van het Office-pakket van Microsoft. Bij ons werken professionals die u zowel in de al wat oudere programma’s als de upgrades en updates daarvan wegwijs kunnen maken. In dit geval leert u boekhouden, tabellen en grafieken maken en het maken van draaitabellen en macro’s al u kiest voor de professionelere trainingen.

U kunt de Excel cursus ook individueel volgen

Dankzij een Excel cursus leert u aldus een keur aan vaardigheden die u vervolgens binnen het bedrijf kunt toepassen. Soms kan een opfriscursus van pas komen. Bijvoorbeeld als u een tijdje werkloos of ziek bent geweest en daarom voornamelijk met de verouderde versies bekend bent. De specialistische trainingen komen van pas als u bijvoorbeeld werkzaam bent als gegevensanalist, manager, of financial controller bent. Er bestaat een programmeertaal, VBA, waarmee Excelprocessen automatisch worden uitgevoerd. Denk aan het maken van tabellen en grafieken die automatisch worden opgemaakt natuurlijk u getallen en/of formules in de cellen hebt toegevoegd. Dat scheelt aanzienlijk wat werk en is voor ervaren gebruikers een uitkomst. Kiest u voor deze Excel cursus? Dan leert u tijdens de bijeenkomst de volgende punten:

  • De werkomgeving en de verschillende beschikbare macro’s,
  • De basis van de VBA programmeertaal,
  • Hoe u VBA en Excel met elkaar combineert om de processen te automatiseren,
  • En ten slotte de interactie met InputBox en MsgBox en uiteraard leert u alles over de foutafhandeling.

Op de pagina over de Excel cursus die u hebt uitgekozen vindt ook de kosten, de mogelijkheid om het Incompany aan te vragen en de planning. Zo even we deze vergevorderde training binnenkort in onder andere Rotterdam en Leiden. Bij 2 of meer aanmeldingen vanuit een organisatie kan ook gekeken worden naar een locatie dichter bij u in de buurt. Afhankelijk van de woonplaats van de deelnemers kan dit trouwens ook bepaald worden.

Ten slotte bieden we Incompany trainingen aan

Dankzij deze Excel cursus van HR-ICT kunt u vele gegevens overzichtelijk weergeven en gebruiken om meer inzicht te krijgen in bijvoorbeeld de inkomsten en uitgaves. Het geeft een indruk van de salarisadministratie en van het ziekteverzuim. De tabellen en grafieken zijn zeer geschikt voor nette presentatie. Uiteraard leert u hoe u deze grafieken kunt overzetten in bijvoorbeeld een PowerPointpresentatie. Wilt u iets meer weten over een bepaalde training, de kosten of een dienst? Bel of stuur een e-mail. En volg ons ten slotte ook even via onze sociale media. U vindt ons onder andere op Facebook, Twitter, Google+ en Linked in.


Comments are closed.