Forumplein

U kunt ons inschakelen voor deskundig taxatieadvies

Home  >>  Bedrijven en Bedrijfsleven  >>  U kunt ons inschakelen voor deskundig taxatieadvies

Een bedrijfspand verkopen is niet iets wat u waarschijnlijk iedere dag doet. Het is daarom ook belangrijk om goed taxatieadvies in te winnen wanneer u van plan bent om uw bedrijfspand van de hand te doen. Mocht u met iemand willen samenwerken die u goed taxatieadvies kan geven, dan staan wij altijd voor u klaar. Wij doen er namelijk alles aan om ervoor te zorgen dat u het juiste prijskaartje aan uw pand hangt. Wij weten precies hoe duur een pand moet zijn om het te kunnen verkopen. Uit ervaring weten wij dat de eigenaar van een pand graag zoveel mogelijk geld wil ontvangen voor zijn of haar pand, maar daartegenover staat de potentiële koper die graag zo weinig mogelijk geld wilt uitgeven aan het nieuwe pand. Vandaar dat wij u altijd deskundig taxatieadvies zullen geven om ervoor te zorgen dat u niet te weinig, maar ook niet teveel geld vraagt voor uw pand. Als u daarom taxatieadvies nodig heeft, kunt u ons altijd inschakelen. Wij staan te allen tijde voor u klaar om u te helpen en wij hopen dat u snel iets van u wilt laten horen. Wij komen graag een keer bij u langs om te bekijken waar wij taxatieadvies over moeten geven. Wij werken doorgaans al op heel korte termijn omdat wij snappen dat u graag snel uw pand van de hand wilt doen. Als u daarom naar onze site komt surfen, kunt u eenvoudig een afspraak met ons inplannen. U zult merken dat wanneer u met ons bedrijf in zee gaat, u altijd eerlijk advies krijgt. Wij zijn er namelijk om u te helpen en wij zullen u laten weten hoe u een goede deal kunt sluiten. Wij brengen onze bevindingen altijd uit in een net rapport dat u aan de potentiële koper kunt laten zien.

Als u taxatieadvies inwint, kunt u een betere deal sluiten

Als u een pand wilt kopen, kunt u ook taxatieadvies inwinnen. U kunt er dan zeker van zijn dat de prijs die gevraagd wordt, juist is. Ook kan het gebeuren dat een van onze mensen komt kijken naar het pand dat u op het oog heeft, en tot de conclusie komt dat de eigenaar een veel te hoge prijs vraagt. Een taxatieadvies laten maken kan daarom veel risico’s uitsluiten. Als u een goed taxatieadvies wilt laten maken, raden wij u aan om snel een keer naar onze site te komen kijken. Hier kunt u zien hoe wij doorgaans te werk gaan. Onze mensen hebben allemaal een goede opleiding genoten. Bovendien hebben wij heel ervaring met het maken van een taxatieadvies waardoor wij zelden tot nooit gebreken over het hoofd zien. Mocht u daarom taxatieadvies willen ontvangen van onze mensen, dan kunt u altijd bij ons terecht. Wij gaan graag met u mee om het pand dat u op het oog heeft te bekijken. U kunt er zeker van zijn dat wij u een eerlijke voorstelling van zaken zullen presenteren zodat u nooit voor verrassingen komt te staan.

U kunt ons altijd bereiken

Heeft u momenteel een pand dat u graag wilt verkopen, of heeft u een pand gezien dat u graag zou willen kopen, dan kunt u ons altijd inschakelen. Wij bekijken graag of het pand nog in goede staat verkeert, en of er misschien nog niets aan de prijs gedaan moet worden. Kortom:

  • wij komen graag langs om deskundig advies uit te brengen
  • wij rapporteren ons advies altijd in een duidelijk rapport
  • wij werken tegen zeer aantrekkelijke tarieven

Als u meer wilt weten, hopen wij u snel een keer op Boersenlem te mogen ontvangen.


Comments are closed.