Forumplein

Sloopauto verkopen? Nationale Sloopauto Ophaaldienst kopen graag uw sloopauto op met een hoge vergoeding!

Home  >>  Auto's en Motoren  >>  Sloopauto verkopen? Nationale Sloopauto Ophaaldienst kopen graag uw sloopauto op met een hoge vergoeding!

Heeft u een sloopauto die u wilt verkopen? Of bent u opzoek naar een bedrijf dat sloopauto’s inkoopt voor een hoge vergoeding? Dan bent u van harte welkom bij de beste sloopauto verkoop van Nederland: Nationale Sloopauto Ophaaldienst! Wij zijn nationaal georiënteerd en halen sloopauto’s die te koop staan in heel Nederland op. Of u nou uw sloopauto wilt verkopen vanaf een afgelegen parkeerplaats of bij u voor de deur, wij komen overal. Bekijk voor alle informatie over sloopauto’s verkopen onze website: sloopautoverkopen. of neem gelijk contact met ons op. Wij zijn 24/7 bereikbaar! 

Sloopauto verkopen goed voor het milieu en uw portemonnee

Wij nemen graag de zorg over uw sloopauto uit handen door deze van u over te kopen. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar vanwege onze hoge vergoedingen ook vriendelijk voor uw portemonnee. Als u uw sloopauto verkoopt aan ons van Nationale Sloopauto Ophaaldienst wordt uw sloopauto opgehaald wanneer het u het beste uitkomt. Dus tevens ‘s avonds of in het weekenden en uiteraard bij spoedgevallen. Wij rekenen hiervoor zeker geen extra kosten. Wij zijn namelijk zeven dagen per week, 24 uur per dag voor u bereikbaar. 
Zodra u uw sloopauto verkoopt, komen wij deze ophalen en ontvangt u gelijk het vrijwaringsbewijs en het bedrag dat de auto nog waard is. Wij melden dan voor u het voertuig af bij de RDW en de Belastingdienst. Gelijk benieuwd naar een realistisch bod voor uw auto? Bel ons gerust 06 38 50 50 38! 
Wij kopen sloopauto’s op in heel Nederland en beschikken over het grootste netwerk, waardoor wij altijd een bestemming voor uw sloopauto vinden, waar deze het meeste oplevert. In ons netwerk werken wij uitsluitend samen met erkende autoschade- en demontage bedrijven. Zij werken strikt volgens de strenge milieuwetten en -regelgeving. Hierdoor bieden zijn snelle, vakkundige en betrouwbare service aan bij de voorkoop van uw sloopauto. 

Wanneer sloopauto verkopen?

Door een ongeval of ongelukkig voorval, kan uw auto flinke schade oplopen. In sommige gevallen is reparatie echter niet meer mogelijk en kan uw auto beter worden afgeschreven. Het laten repareren kost vaak meer dan de auto dan nog waard is. Als u uw auto afschrijft is deze klaar voor de sloop. U hoeft niet onverhoopt een beslissing te nemen. Het is altijd fijn om te weten wanneer uw auto echt rijp is voor de sloop. Reparaties kosten dan vaak erg veel geld of zijn niet meer zinvol. De dagwaarde weegt in zo’n geval dan niet meer op tegen de reparatiekosten. Voor hetzelfde geldt zou u een betere auto kunnen kopen dan uw sloopauto te laten repareren. Onze schade-experts kunnen u eventueel nog een aantal kleine zelfstandige reparateurs doorgeven die het voor een klein prijsje willen repareren. In veel gevallen is het echter voordeliger om uw auto te laten afschrijven. Wilt u uw sloopauto verkopen en moet u er (helaas) afscheid van gaan nemen, dan adviseren wij altijd om de auto te laten ophalen. Zelf naar de sloperij brengen of met een sleepkabel vervoeren is vaak niet vertrouwd en brengt onnodige risico’s met zich mee. Voor het laten ophalen hoeft u ook niet bang te zijn voor extra kosten. Dit doen wij namelijk gratis! U belt eenvoudig naar ons nummer en binnen een kwartier neemt een expert contact met u op om een afspraak in te plannen. Benieuwd naar de prijsindicatie? Stuur ons dan vooraf even een paar duidelijke foto’s van uw sloopauto. 

Sloopauto verkopen:

  • Hoge vergoeding
  • 24/7 bereikbaar
  • Schade-experts 
  • Heel Nederland actief
  • Gratis ophalen
  • Afspraken op elk moment mogelijk
Uw sloopauto verkopen? Neem dan gelijk contact op met de sloopauto afhaaldienst in heel Nederland: sloopautoverkopen.com


Comments are closed.