Forumplein

Opzoek naar een Schneider groepenkast? GroepenkastCompleet heeft alles voor u in huis!

Home  >>  ICT en Techniek  >>  Opzoek naar een Schneider groepenkast? GroepenkastCompleet heeft alles voor u in huis!

Opzoek naar een Schneider groepenkast? GroepenkastCompleet heeft alles voor u in huis!Bent u opzoek naar een geschikte groepenkast voor een veilige en eenvoudige installatie? Dan is een Schneider groepenkast de ideale uitkomst. Ze staan bekend om hun duurzaamheid, betrouwbare componenten en uiteraard een eenvoudige installatie. Dus bent u nog zoekende naar de geschikte groepenkast? Dan helpen wij van GroepkastenCompleet u graag verder. Wij hebben alles voor u in huis, zodat u gelijk aan de slag kunt. Bekijk onze website voor meer informatie: groepenkastcompleet

Schneider groepenkast voor duurzaam, betrouwbaar en een eenvoudige installatie!

Als u bezig bent met het installeren van een groepenkast, wilt u dit veilig kunnen doen met veel installatiegemak. Schneider groepenkasten staan bekend om hun zeer eenvoudige installatie, waarbij gebruik wordt gemaakt van betrouwbare componenten. Het bedrijf Schneider behoort tot de grote leveranciers als het gaat om groepenkasten en energiebeheersystemen. Er is dus goed over nagedacht! Met minimaal gebruik van gereedschap, kunt u een groepenkast installeren. Mocht u in de toekomst willen uitbreiden, dat is dit altijd mogelijk. Schneider heeft namelijk veel werkruimte in een groepenkast, waarbij standaard doorverbindingskammen zijn gemonteerd. Tevens beschikt een groepenkast over 18 buisingangen van zowel 16 als 19 mm dik. Om u ten slotte nog meer tijd te besparen, worden alle Schneider groepenkasten compleet voorbedraad en montageklaar bij u afgeleverd. Daarbij heeft u nog de keuze uit een 1-fase of 3-fase variant. 

Een 1-fase of 3-fase Schneider meterkast monteren?

Welke Schneider groepenkast u nodig heeft, hangt af van de hoeveelheid voltage van de hoofdaansluiting in de meterkast. Als het gaat om een 220/230 Volt aansluiting dan is een 1-fase Schneider groepenkast geschikt om te bestellen. Wellicht heeft u woning of bedrijf een 380/400 Volt hoofdaansluiting, ook wel krachtstroom genoemd. Dan kunt u de 3-fase Schneider groepenkast bij ons betellen. Afhankelijk van de hoeveelheid losse aanvullende componenten die u verwacht te moeten installeren, kunt u de ideale groepenkast vinden met voldoende ruimte voor extra modulen! Daarbij adviseren wij altijd om een groepenkast met toekomstmogelijkheden te kopen. Kies voor een duurzame oplossing, een groepenkast waarbij nog ruimte is voor toekomstige uitbreidingen.

De geschikte Schneider meterkast ontvangen? Dan is het nu tijd voor de installatie. De installatie is dusdanig efficiënt ingedeeld, zodat u amper gereedschap nodig heeft. Alle componenten plaatst u eenvoudig met de handige doorverbindingskammen. Standaard heeft Schneider voor u 24 modulen van 10 mm per DIN-rail voor gemonteerd voor u. Hiervoor zijn losse installatieautomaten, kookgroepen, aardlekschakelaars en andere componenten beschikbaar. Geheel naar wens kunt u nu eenvoudig uw groepenkast samenstellen. Om zoveel mogelijk de flexibiliteit te waarborgen van de groepenkast, worden de Schneider groepenkasten zonder onder invoer geleverd. Uiteraard kunt u hier wel een speciale buisinvoerstuk voor bij bestellen. Alle groepenkasten voldoen daarbij aan de strengste veiligheidseisen volgens de NEN-normen en KEMA-KEUR. 

Waarom kiezen voor een Schneider groepenkast?:

  • Eenvoudige en snelle installatie 
  • Zeer betrouwbaar
  • Duurzaam geproduceerd met uitbreidingsmogelijkheden voor de toekomst 
  • Moderne vormgeving
  • Veel werkruimte
  • 10 jaar fabrieksgarantie
  • Volgens de NEN-normen en KEMA-KEUR

Wat zeggen onze experts van een Schneider groepenkast? 
Als minpunt is genoemd dat het niet mogelijk is om de buisinvoer via de zijkant van de kast te monteren en werken de installatieautomaten met schroefcontacten. Als pluspunt wordt het eenvoudige installeren en bijplaatsen van extra groepen genoemd, daarbij is de behuizing compact en is de groepenkast compleet voorbedraad en montageklaar bij aflevering. Een lege groepenkast is ook mogelijk. Kortom u kunt eenvoudig en snel uw groepenkast van Schneider installeren met veel mogelijkheden.

Bekijk nu de mogelijkheden op onze website of neem contact op met een van onze vriendelijke collega’s voor persoonlijk advies: groepenkastcompleet.nl Wij hebben alle kennis en middelen in huis, zodat u snel aan de slag kunt met een Schneider groepenkast!


Comments are closed.